PAMETNI TELEFONIXiaomi 14 Pro – na „tragu” svojeg prethodnika

Xiaomi 14 Pro – na „tragu” svojeg prethodnika

Već smo se na našim stranicama doticali nadolazeće Xiaomi „flagship” generacije telefona. Naravno radi se o Xiaomi 14 seriji a danas (ponovno) nešto više želimo reći o nadolazećim Xiaomi 14 Pro modelu – “Xiaomi 14 Pro donosi dvostruko brzo punjenje“

Samsung Galaxy S23 dobiva One UI 6.0 (beta) – krajem srpnja

Ovoga puta dostupan je još jedan prikaz koji zorno daje do znanja kako će Xiaomi 14 Pro biti „kopija” svojeg prethodnika. U velikoj će mjeri Xiaomi 14 Pro zadržati posve identičan dizajnerski jezik kao i što je to slučaj kod Xiaomi 13 Pro modela, pritom dajući naglasak na dizajn i prepoznatljivost brenda.

Usporedba Xiaomi 13 Pro i Xiaomi 14 Pro modela !

Prikazi prikazuju kvadratni modul kamere na stražnjoj strani uređaja, u kojem su smještene tri kamere, uključujući periskopski telefoto objektiv smješten na dnu.

Post – „Twitter novog doba” dostupan za iOS

Ovo označava odmak od prethodnih modela Xiaomi serije, budući da Xiaomi 14 Pro i Xiaomi 13 Pro pokazuju minimalne promjene u izgledu. Dok dizajn stražnje ploče ostaje uglavnom nepromijenjen, prednja strana Xiaomi 14 Pro će pretrpjeti značajne izmjene kao što smo već vidjeli u prošlom curenju rendera.

tekst3sl2 2

Imat će uski okvir s blago zakrivljenim rubovima, što će rezultirati četverostruko zakrivljenim zaslonom. Učinak 2.5D zakrivljenosti bit će minimalan i ograničen na područje crnog ruba, osiguravajući da ne utječe na kvalitetu prikaza.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 5 modeli dostupni na „promo” fotkama

Prema prethodnom curenju informacija, Xiaomi 14 serija će također imati varijantu ravnog zaslona. Premium varijanta će imati zakrivljeni zaslon dok će osnovna varijanta vjerojatno imati ravni zaslon.

Xiaomi 14 Pro – dvije verzije telefona s 90W i 120W punjenjem

xff 970x250 hr

Jedan od ključnih naglasaka Xiaomi 14 Pro bit će uključivanje dugo očekivanog Snapdragon 8 Gen 3 čipseta. Ovaj čipset, za koji se očekuje da će ga Qualcomm objaviti u listopadu, obećava poboljšane performanse i energetsku učinkovitost, postavljajući pozornicu za besprijekorno korisničko iskustvo.

Google je pred slomom kada je oglašavanje u pitanju unutar EU

Tradicionalno, Xiaomi je slijedio obrazac lansiranja svojih vodećih uređaja u studenom. Stoga je vrlo vjerojatno da će serija Xiaomi 14, uključujući Xiaomi 14 Pro, imati svoj globalni debi i službeno lansirati u studenom.

tekst2sl2 5
Prikaz Xiaomi 14 Pro modela !

Drago nam je za vidjeti (i znati) kako će Xiaomi po pitanju Xiaomi 14 serije na neki način „obilježiti razliku” između „običnog” i „Pro” modela.

Samsung Galaxy S23 FE dobiva certifikate – pogled na bateriju

Odnosno kako smo i rekli po prvi će puta „Pro” imati blago zakrivljeni zaslon (ekran), dok će Xiaomi 14 donosi onaj „ravni” koji nam je već dobro poznat.

Huawei usprkos zabranama unutar EU svoje projekte razvija unutar EU – kako?

Kako se i navelo u studenom ćemo imati prilike vidjeti globalno predstavljanje Xiaomi 14 serije telefona, gdje bi ponovno trebali na tržištu imati dostupna tri modela (Xiaomi 14 Lite, Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro) a hoće li zaista tome biti tako, ostaje za vidjeti.

tekst2sl3 4

MIUI 14 pokretat će Xiaomi 14 seriju ali naravno uskoro će biti potrebno očekivati i MIUI 15 koji će svoje temelje crpiti od Androida 14. Ali o svemu ćemo reći više toga, kada budemo imali više informacija.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU