PAMETNI TELEFONIXiaomi 14 Ultra biti će predstavljena na MWC sajmu

Xiaomi 14 Ultra biti će predstavljena na MWC sajmu

Xiaomi se priprema za lansiranje svog dugoočekivanog pametnog telefona, Xiaomi 14 Ultra, iako još uvijek nema službene potvrde o tome. Izvršni direktor tvrtke dao je naznaku putem Weibo posta, popularnog kineskog mikroblogging web mjesta, sugerirajući da bi službena najava mogla biti blizu.

Samsung patentirao pametni telefon s proširivim zaslonom – dolazi Galaxy Z Slide

Unatoč nedostatku službenih informacija, temeljem prethodnih izvješća, očekivalo se da će Xiaomi 14 Ultra biti predstavljen krajem prvog tromjesečja 2024. godine, što bi značilo izlazak negdje u ožujku.

ff22

No, s nadolazećim Mobile World Congress (MWC) događajem koji će se održati između 26. i 29. veljače 2024., postoji mogućnost da će kineski tehnološki div odabrati ovu priliku za spektakularno predstavljanje svojeg najnovijeg vrhunskog pametnog telefona.

link2

Prije nego što su službene najave bile dostupne, predsjednik Xiaomi grupe i partner, Lu Weibing, podijelio je svoje planove za korištenje Xiaomi 14 Ultra, naglašavajući snažno fotografsko iskustvo koje će pružiti.


1 49
Modul kamere nadolazeće Xiaomi 14 Ultra !

Očekuje se da će ovaj pametni telefon donijeti značajna poboljšanja u tehnologiji kamere, a nedavno objavljeni savjet otkrio je specifikacije modula kamere i senzora slike ovog nadolazećeg uređaja.

Netflix ukida “osnovni” paket od 11,99$

Potvrda prisutnosti Xiaomi 14 Ultra u Indiji dolazi iz certifikacije BIS, dok je kineski 3C certifikat otkrio dodatak u obliku bežičnog Camera Kit-a, namijenjenog poboljšanju fotografskog iskustva.

3 23 2

Špekulacije o vrhunskim značajkama telefona već su počele kružiti, uključujući čak i mogućnost postojanja kamere ispod zaslona za selfije. Ove informacije ukazuju na to da će Xiaomi 14 Ultra biti ozbiljan konkurent na tržištu pametnih telefona, posebno u kategoriji fotografije.

Xiaomi 14 Ultra prikazuje modul kamere

S obzirom na dosadašnje inovacije i visokokvalitetne proizvode koje Xiaomi nudi, očekivanja su visoka, a korisnici s nestrpljenjem iščekuju službenu potvrdu i dodatne informacije o ovom vrhunskom uređaju.

2 42 4

Sve ovo dolazi uoči Mobile World Congress događaja, globalne konferencije koja privlači najvažnije aktere iz svijeta mobilne industrije. Ako se Xiaomi 14 Ultra zaista predstavi tijekom ovog događaja, to bi moglo predstavljati ključni trenutak za tvrtku, omogućujući joj da zauzme centralno mjesto u fokusu svjetske tehnološke zajednice.

Redmi Note 3 – lekcija konkurenciji

Uzbuđenje i interes za ovim pametnim telefonom samo će rasti kako se približava datumu lansiranja, a korisnici će pažljivo pratiti sva ažuriranja i informacije koje dolaze iz Xiaomi-ja.

1 71 7

U zaključku, iako još uvijek nema službene potvrde o lansiranju Xiaomi 14 Ultra, Weibo post izvršnog direktora tvrtke sugerira da bi to moglo biti blizu.

Xiaomi je predstavio Redmi Note 13 seriju 

Sa sve više informacija koje izlaze, uključujući potvrde o certifikaciji i špekulacije o značajkama, Xiaomi 14 Ultra obećava biti jedan od najvažnijih pametnih telefona ove godine. S obzirom na reputaciju i dosadašnje uspjehe Xiaomi-ja, očekuje se da će ovaj uređaj postaviti nove standarde u svijetu mobilne tehnologije.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU