PAMETNI TELEFONIXiaomi 14 Ultra imati će dodatke za još bolju kameru

Xiaomi 14 Ultra imati će dodatke za još bolju kameru

U najnovijem otkriću na popisu certificiranih uređaja 3C, Xiaomi 14 Ultra privukao je pažnju ljubitelja mobilnih tehnologija širom svijeta. Ovaj nasljednik impresivnog Xiaomi 13 Ultra donosi nove inovacije u svijet mobilne fotografije, istovremeno zadovoljavajući očekivanja korisnika na globalnoj razini.

Apple prilagođava AppStore – dolaze aplikacije “trećih strana”

Najvažnija nadogradnja uključuje namjenski komplet kamere koji će dodatno poboljšati već izuzetne fotografije koje možemo očekivati od Xiaomijevih premium uređaja.

ff22

Prema informacijama koje nam stižu iz kineske agencije CCC, namjenski fotografski komplet za Xiaomi 14 Ultra certificiran je s maksimalnim izlazom od 5 V i 1500 mA.

Poznate cijene Samsung Galaxy S24 modela – nisu za svakoga

Zanimljivo je napomenuti da će ovaj komplet djelovati kao vanjska baterija, što je dodatak koji nije bio prisutan u prethodnoj verziji Xiaomijevih vrhunskih modela.

3 23 2

Ovaj potez sugerira da Xiaomi ide korak dalje kako bi pružio korisnicima ne samo vrhunske fotografije već i produženu autonomiju baterije, čime se dodatno poboljšava ukupno iskustvo korištenja uređaja.

Samsung Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde izdržljivosti i jasnoće prikaza uz Corning® Gorilla® Armor

Model 2402CPS69C nosi oznaku ovog očekivanog modela, a prve brojke, 2402, upućuju na moguće lansiranje u veljači 2024. godine. Ova informacija dodatno pojačava uzbuđenje među obožavateljima Xiaomijevih uređaja koji s nestrpljenjem iščekuju dolazak ovog vrhunskog modela na tržište.

2 42 4

Xiaomi 13 Ultra, prethodni model u ovoj seriji, već je osvojio srca korisnika svojom impresivnom kamerom i visokim performansama. Testirajući namjenski kit za fotografiranje, korisnici su uživali u izuzetnoj kvaliteti slika koje je uređaj pružao s 1” tipom senzora.

Xiaomi 14 Ultra donosi kameru ispod zaslona

No, čini se da Xiaomi 14 Ultra ide korak dalje, obećavajući još bolje iskustvo fotografiranja i inovacije koje će postaviti nove standarde u industriji mobilnih uređaja.

1 71 7

Očekivanja od Xiaomi 14 Ultra su visoka, a ne bez razloga. S obzirom na impresivne performanse prethodnog modela, korisnici se nadaju da će novi uređaj donijeti još naprednije značajke i tehnologije. S namjenskim kompletom kamere i mogućnošću korištenja kao vanjske baterije, Xiaomi 14 Ultra obećava iskustvo koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Xiaomi SU7 neće na globalno tržište

Jedna od ključnih promjena je i odluka da se Xiaomi 14 Ultra isporučuje bez adaptera. Iako ovo može iznenaditi neke korisnike, Xiaomi vjerojatno ide u korak s trendom smanjenja otpada i potiče korisnike da koriste postojeće adaptere, smanjujući tako ukupni ekološki utjecaj proizvodnje uređaja.


nn1 1

Ova odluka može također rezultirati dodatnim uštedama za korisnike, s obzirom na to da neće morati plaćati za dodatni adapter koji možda ne bi ni koristili.

Samsung testira One UI 6.1 za Galaxy S i Galaxy Z modele

Xiaomi 14 Ultra će, prema očekivanjima, biti lansiran globalno. Ova vijest će vjerojatno obradovati Xiaomijeve obožavatelje diljem svijeta koji čekaju priliku da isprobaju najnovije inovacije i tehnologije koje Xiaomi donosi na tržište.

Asus Zenfone 11 ipak dolazi

Globalno lansiranje također znači da će uređaj biti dostupan širem krugu korisnika, što će pridonijeti popularnosti Xiaomijevih uređaja na svjetskoj razini.

Xiaomi 14 Ultra osvanula uživo

U zaključku, Xiaomi 14 Ultra obećava revolucionarno iskustvo mobilne fotografije s namjenskim kompletom kamere i brojnim inovativnim značajkama.

Samsung Galaxy A35 – još jedan predstavnik kvalitete za šaku love

S visokim očekivanjima koja prate ovaj model, ljubitelji Xiaomija diljem svijeta s nestrpljenjem iščekuju veljaču 2024. godine kako bi doznali sve detalje i isprobali ovaj vrhunski uređaj.

Xiaomi 13T Pro dobio HyperOS na Europskom tlu

Sa svojim prethodnim uspjehom, Xiaomi ima zadatak opravdati očekivanja korisnika i postaviti nove standarde u svijetu mobilnih tehnologija.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU