PAMETNI TELEFONIXiaomi 15 donosi specifikacije koje predvodi Snapdragon 8 Gen 4 čip

Xiaomi 15 donosi specifikacije koje predvodi Snapdragon 8 Gen 4 čip

iOS 18 – Povijesno ažuriranje s naglaskom na AI

Još nekoliko mjeseci dijeli nas od službenog izlaska serije Xiaomi 15, no izvješća o specifikacijama već su počela curiti na internetu. Posljednje glasine, podijeljene od strane dobro poznatog tipstera Smart Pikachu na kineskoj platformi za mikroblogiranje Weibo.

Fossil napušta pametne satove

Otkrivaju neke ključne informacije o ovim nadolazećim uređajima. Iako su ove informacije trenutno samo nagađanja, prema prijašnjim izvješćima tipstera, imaju tendenciju ostvarivanja.

Realme 12 Pro i Pro + predstavljeni globalno

Jedna od najvažnijih specifikacija koje se spominju jest Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 SoC, koji bi trebao pokretati ovu seriju vodećih telefona.

1 22

Ova informacija usklađena je s prethodnim izvješćima koja su sugerirala upravo ovaj procesor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 SoC predstavlja visokokvalitetan čipset koji će pružiti moćnu i učinkovitu izvedbu, što će sigurno zadovoljiti potrebe zahtjevnih korisnika.

Xiaomi 15 i 15 Pro na tržište će u jesen i donose Snapdragon 8 Gen 4

Već u prosincu 2023., curenje podataka od poznatog tipstera Digital Chat Station sugeriralo je da bi serija Xiaomi 15 mogla imati 6,36-inčni OLED zaslon s impresivnom brzinom osvježavanja od 120 Hz.


2 53

Najnovije informacije od Smart Pikachua dodaju dodatne detalje o zaslonu, sugerirajući rezoluciju od 1,5K. Ako se ova specifikacija ostvari, korisnici mogu očekivati jasne, živopisne slike i izuzetno fluidno iskustvo prilikom korištenja uređaja.

Xiaomi 14 Ultra biti će predstavljena na MWC sajmu

Nadalje, informacije koje su procurile u prethodnim mjesecima ukazuju na mogući početak masovne proizvodnje serije Xiaomi 15 u rujnu 2024. godine.

3 93 9

Ovo sugerira da bi isporuke moglo započeti već u listopadu iste godine. Ovaj potencijalni raspored lansiranja pridržava se sličnog pristupa koji je korišten pri predstavljanju prethodne serije, Xiaomi 14, koja je prvi put ugledala svjetlo dana na domaćem tržištu u Kini u listopadu 2023.

Xiaomi je predstavio Redmi Note 13 seriju 

Važno je napomenuti da su ove informacije trenutno samo glasine, te ih treba uzeti s rezervom dok se ne pojave službene potvrde od strane Xiaomija.

4 74 7

Tehnološki svijet često je podložan promjenama i iznenađenjima, pa ostaje vidjeti kako će se konačne specifikacije serije Xiaomi 15 razvijati do službenog lansiranja.

Xiaomi Mix Flip dobiva prve certifikate, donosi satelitsku komunikaciju

Entuzijasti i ljubitelji tehnologije s nestrpljenjem očekuju seriju Xiaomi 15, s nadi da će ona donijeti inovacije, visoke performanse i vrhunski dizajn.

Samsung predstavio Galaxy S24 seriju hrvatskoj publici

Ostanite s nama kako biste bili u toku s najnovijim informacijama o ovoj uzbudljivoj nadolazećoj seriji pametnih telefona. Naravno da nastavljamo pratiti sve novine vezane uz Xiaomi 15 seriju telefona. Još nije naglašeno hoće li se Xiaomi unutar HyperOS platforme isto tako osloniti na AI elemente.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU