PAMETNI TELEFONIXiaomi 25.02.2024. globalno donosi Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 25.02.2024. globalno donosi Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi, tehnološki div poznat po svojim inovativnim proizvodima, konačno je otkrio službeni datum lansiranja svoje najnovije vodeće serije pametnih telefona fokusirane na vrhunsku kameru, serije Xiaomi 14.

Bluesky dostupna svima – alternativa ili rival X (a.k.a Twitter) platformi

Nakon što su ovi uređaji već predstavljeni Kineskom tržištu u listopadu prošle godine, globalno predstavljanje zakazano je za 25. veljače. Očekuje se da će ovaj datum obilježiti dolazak novih Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Ultra uređaja, direktnih konkurenata serije Galaxy S24 od Samsunga.

Najava ovog događaja dolazi nakon mjeseci iščekivanja i brojnih nagađanja u tehnološkoj zajednici. Na Twitteru, poznatoj platformi za takve najave, Xiaomi je podijelio informaciju o nadolazećem događaju, dodatno pojačavajući uzbuđenje među svojim obožavateljima.

Kina je prva kada je u pitanju ugradnja solarnih panela

Očekuje se da će serija Xiaomi 14 postaviti nove standarde u području mobilne fotografije, što je naglašeno i sloganom “Lens to Legend” koji se pojavljuje u teaser materijalima.

Iako detalji o ovim uređajima još uvijek nisu u potpunosti otkriveni, neki izvori navode moguće specifikacije. Prema tim izvorima, Xiaomi 14 Ultra bi mogao imati stražnju kameru s quad setupom od 50 MP, uključujući impresivni 1-inčni Sony LYT900 senzor.

Xiaomi Smart Band 8 Pro – predstavljanje na MWC sajmu, donosimo cijene i značajke

Fotografija je jasno postavljena kao ključni fokus ove serije, što nije iznenađujuće s obzirom na Xiaomijevu tradiciju suradnje s renomiranim partnerima poput njemačkog proizvođača Leica. Ova partnerstva imaju potencijal transformirati način na koji korisnici doživljavaju mobilnu fotografiju.

Iako je potvrđeno da će se Xiaomi 14 pojaviti na globalnom tržištu 25. veljače, situacija s modelom Xiaomi 14 Pro još uvijek nije potpuno jasna. Spekulacije sugeriraju da bi se mogao pojaviti zajedno s Xiaomi 14 Ultra ili da bi mogao biti objavljen nešto kasnije. Ipak, čini se da će Xiaomi 14 Ultra biti zvijezda ovog događaja, obećavajući potrošačima vrhunske performanse i izvanredne mogućnosti fotografiranja.

Xiaomi SU7 i zimske radosti uz dostupne cijene

Cijene ovih uređaja još nisu službeno objavljene, ali se očekuje da će biti u skladu s Xiaomijevim pristupom pristupačnoj cjenovnoj politici. Prošlogodišnji modeli Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Ultra lansirani su po konkurentnim cijenama od 999 € i 1499 €, što sugerira da bi i novi uređaji mogli biti dostupni po sličnim ili blago povećanim cijenama.


1 61
Prvi benchmark rezultati nadolazećeg Xiaomi 14 Ultra modela !

Unatoč potencijalnim cjenovnim promjenama, Xiaomi nastavlja pružati vrijednost za novac svojim korisnicima, istovremeno pružajući visokokvalitetne proizvode i iskustvo.

Xiaomi 14 Ultra podiže cijenu za 100$ u odnosu na 13 Ultra – evo i zašto

Najava ovog lansiranja samo je jedan od mnogih koraka koje Xiaomi poduzima kako bi ojačao svoju prisutnost na globalnom tržištu pametnih telefona.


2 53

Njihova predanost inovacijama i pružanju visokokvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama kontinuirano privlači pažnju potrošača diljem svijeta.

Xiaomi 14 Ultra i prvi benchmark rezultat – predstavljanje krajem veljače

Očekuje se da će Xiaomi 14 serija nastaviti ovaj trend, pružajući korisnicima napredne mogućnosti fotografiranja i performanse, što će ih dodatno pozicionirati kao konkurentnu snagu na tržištu pametnih telefona.


1 49
Modul kamere nadolazeće Xiaomi 14 Ultra !

S globalnim debijem zakazanim za 25. veljače, očekuje se da će Xiaomi 14 serija privući ogromno zanimanje kupaca i tehnoloških entuzijasta diljem svijeta.

Xiaomi 14 Ultra biti će predstavljena na MWC sajmu

S obzirom na dosadašnje uspjehe i reputaciju Xiaomija, ova najava donosi visoka očekivanja i uzbuđenje među korisnicima koji jedva čekaju isprobati najnovije inovacije ove kineske tehnološke kompanije.


preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU