PAMETNI TELEFONIXiaomi HyperOS na dostupnim fotografijama

Xiaomi HyperOS na dostupnim fotografijama

Jučer smo izvijestili o nadolazećem prelasku Xiaomi-ja s trenutnog MIUI operativnog sustava na novi HyperOS, što predstavlja značajnu promjenu za ovog popularnog proizvođača pametnih telefona.

Leica predstavila ZM11 – mehanički sat inspiriran igrom svjetla i sjene

Prvi modeli koji će pokretati ovu platformu bit će Xiaomi 14 flagship uređaji. Danas, imamo priliku podijeliti prve screenshotove HyperOS-a koji pružaju uvid u njegov izgled i funkcionalnosti.

Izgled novog korisničkog sučelja HyperOS-a jasno odražava Xiaomi-jevu želju za osvježavanjem softverskog iskustva. Očekuje se da će Xiaomi postaviti novi standard s HyperOS-om, koji će debitirati na seriji Xiaomi 14.

Xiaomi 14 značajke na promo materijalu

Neki od korisnika na društvenoj mreži Weibo imali su privilegiju dobiti rani uvid u HyperOS i podijelili su snimke zaslona koji prikazuju novi izgled i značajke.


2 16

Jedna od ključnih promjena koju donosi HyperOS je veća prilagodljivost zaključanog zaslona. Korisnici će imati mnogo više opcija za prilagodbu s novim vrstama predložaka, satova, fontova i widgeta, što će omogućiti personalizaciju uređaja prema vlastitim preferencijama. Također, bit će omogućene detaljnije prilagodbe pozadine, dopuštajući korisnicima da stvore jedinstveno vizualno iskustvo.

U Kini predstavljen HONOR Magic Vs2 – najlakši preklopni pametni telefon na svijetu

Kontrolni centar, koji je središnji dio korisničkog sučelja, dolazi s jednostavnijim izgledom u usporedbi s MIUI 14. Ikone aplikacija zadržavaju prepoznatljivi Xiaomi stil, ali su prilagođene novom dizajnu sučelja.


3 12

Važno je napomenuti da se radi o vrlo ranim beta verzijama HyperOS-a te da je moguće da će Xiaomi napraviti dodatne izmjene i poboljšanja prije konačnog izdanja.

Xiaomi pozdravlja MIUI i donosi HyperOS – prvi na redu je Xiaomi 14

Nagađa se da će serija Xiaomi 14 s HyperOS-om službeno debitirati 27. listopada, što je za nešto više od tjedan dana. Ovaj datum predstavlja velik događaj za sve ljubitelje Xiaomi uređaja koji su nestrpljivo čekali da vide kako će se novi operativni sustav integrirati s naprednim tehničkim karakteristikama Xiaomi 14 flagship modela.


4 8

HyperOS donosi niz obećavajućih mogućnosti, ali ostaje vidjeti kako će se integrirati s hardverom i kako će korisnici reagirati na nove funkcionalnosti i dizajn.

Brooks i HP udružili snage i stvoriti tenisicu pomoću 3D ispisa

Xiaomi je poznat po inovacijama u svijetu pametnih telefona i svakako će biti zanimljivo pratiti kako će HyperOS pridonijeti njihovom daljnjem razvoju i utjecati na korisničko iskustvo.

S obzirom na reputaciju Xiaomi-ja i entuzijazam zajednice, očekuje se velik interes za lansiranje serije Xiaomi 14 s HyperOS-om i mogućnostima koje će donijeti.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU