PAMETNI TELEFONIXiaomi Redmi Note 13 Pro: Amazon otkriva cijene u EU

Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Amazon otkriva cijene u EU

HAKOM: Nova pravila omogućuju korisnicima vlastitu opremu za širokopojasni Internet

Ubrzo nakon najava o lansiranju Xiaomi Redmi Note 13 Pro, sve oči su bile uprte prema očekivanom izdanju u Europi. I dok su ranije procjene sugerirale cijenu od 449 eura.

Nokia 50-inčni 4K TV od StreamView: Savršen spoj elegantnog dizajna i vrhunskih performansi

Najnoviji podaci s Amazona, otkriveni od strane poznatog leakera @passionategeekz, ukazuju na povoljnije cijene koje bi mogle iznenaditi potrošače.

Iako su ranije spekulacije navodile da će Redmi Note 13 Pro biti dostupan po cijeni od 449 eura, Amazonovi popisi otkrivaju drugačiju sliku.

Samsung Galaxy S24 Ultra snimat će 24MP fotografije

Leaker @passionategeekz otkrio je više od desetak primjera pod Amazonovim standardnim identifikacijskim brojevima (ASIN) B0CP8B1D6J, B0CQ32CLZQ i ‎B0CP88F5G4, nudeći uvid u cijene koje bi mogle biti iznenađujuće pristupačne za europsko tržište.

Prema otkrivenim informacijama, cijena Redmi Note 13 Pro možda neće biti 449 eura kako se prvotno pretpostavljalo, već iznosi samo 349 eura.

Xiaomi najavljuje globalno lansiranje HyperOS-a za osam uređaja

Ove cijene se odnose na modele s 8 GB RAM-a i 256 GB pohrane, čime bi Redmi Note 13 Pro bio još privlačniji za potrošače koji traže visoko performantni uređaj po pristupačnoj cijeni.

Prije toga, izvještaji su sugerirali da će Xiaomi ponuditi Redmi Note 13 Pro s impresivnom konfiguracijom od 12 GB RAM-a i 512 GB memorije po cijeni od 449 eura.

Xiaomi 14 Pro neće na globalno tržište, umjesto njega dolazi Xiaomi 14 Ultra

Međutim, Amazonovi podaci pokazuju da će većina europskih korisnika moći nabaviti ovaj uređaj po znatno povoljnijoj cijeni, što bi moglo potaknuti potražnju za novim modelom.


11

Dok su očekivanja bila postavljena na visokim cijenama, čini se da je Xiaomi odlučio iznenaditi tržište povoljnijim opcijama. Amazonovi popisi otkrivaju da će većina Redmi Note 13 Pro uređaja u Europi biti dostupna po cijeni od 399 eura, što dodatno pojačava privlačnost ovog modela.

Sony Xperia Pro-II donosi rotirajući prsten kamere

Važno je napomenuti da se ove cijene odnose na SKU-ove s 8 GB RAM-a i 256 GB pohrane, što znači da bi uređaji s većom konfiguracijom mogli imati nešto višu cijenu.

Međutim, čak i sa snažnijim specifikacijama, Redmi Note 13 Pro ostaje izuzetno konkurentan na tržištu s obzirom na cjenovni raspon.

Dimensity 9400 pomest će Snapdragon 8 Gen 4

Amazonovi popisi također potvrđuju neke od ključnih značajki Redmi Note 13 Pro, uključujući AMOLED zaslon od 120 Hz, impresivnu postavu primarne kamere od 200 MP i Snapdragon 7s Gen 2 čipset.

Apple pustio u opticaj iOS 17.2.1

Ove karakteristike čine ovaj model privlačnim ne samo zbog povoljnih cijena već i visokih performansi.

Prema Amazonovim informacijama, Xiaomi planira predstaviti Redmi Note 13 Pro u Europi u sljedećih nekoliko dana, nakon što prvo lansira seriju u Indiji.

Napredni senzori za budućnost: Samsungov iskorak s ISOCELL Vizion 63D i Vizion 931

Datum lansiranja za europsko tržište sugerira da će potrošači brzo moći uživati u prednostima ovog izuzetnog uređaja.

Predstavljamo MeanIT Smartwatch 4G Calling

Amazonovi popisi otkrivaju da će Xiaomi Redmi Note 13 Pro biti dostupan po znatno povoljnijim cijenama nego što se prvotno predviđalo.

 

Ovo iznenađujuće smanjenje cijena moglo bi potaknuti potražnju za ovim uređajem među europskim potrošačima, nudeći im visoke performanse po pristupačnim cijenama.

Rogbit Smart Ring – gadget budućnosti

S obzirom na konkurenciju na tržištu pametnih telefona, Xiaomi je odlučio postaviti nove standarde s Redmi Note 13 Pro, pružajući potrošačima priliku za uživanje u vrhunskom iskustvu bez razbijanja proračuna.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU