BiznisXiaomi u 2040. godini? - korisnici raspravljaju a CEO im odgovara

Xiaomi u 2040. godini? – korisnici raspravljaju a CEO im odgovara

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

U svijetu gdje okolišne promjene postaju sve više izazov, tvrtke prepoznaju potrebu da preuzmu odgovornost za svoj ekološki otisak. Xiaomi, kineski tehnološki div, nije iznimka.

Meta donosi plaćeni Facebook i Instagram – bez oglasa

Na nedavnom događaju predstavljanja proizvoda, izvršni direktor Xiaomija, Lei Jun, otkrio je ambiciozan cilj tvrtke – postizanje ugljične neutralnosti do 2040. godine. Ova hrabra izjava izazvala je mješovite reakcije, ali također potaknula razgovor o Xiaomijevoj društvenoj odgovornosti.

1 24

Cilj postizanja ugljične neutralnosti do 2040. godine predstavlja ozbiljan zadatak za Xiaomi. No, Lei Jun je istaknuo da je ova ambiciozna metoda neophodna kako bi se ispunile obveze zaštite okoliša i pridržavale se stroge europske regulative.

Samsung Galaxy S23 modeli dobili One UI 6.0 (Android 14) – nadogradite

“Pitanje je hoće li Xiaomi preživjeti do 2040” – komentirali su skeptici na internetu, ismijavajući ambiciozni cilj. No, Lei Jun nije gubio vrijeme u odgovoru na te komentare.


2 34

Kako bi se suočio s skepticizmom i kritikama, Lei Jun je koristio društvene mreže i dao detaljan odgovor. Naglasio je potrebu za mudrim upravljanjem kako bi se osigurao opstanak tvrtke u budućnosti.

Tesla promovira novu boju svojih automobila – Stealth Grey

Uz to, priznao je kompleksnost izazova koji se postavljaju pred Xiaomijem na putu prema ugljičnoj neutralnosti. Njegov odgovor odražava inteligenciju i razboritost u pristupu Xiaomijevom poslovanju, pozitivno ocijenjen od strane mnogih.


naslovna1 4


description of the image

Lei Jun je također iskoristio priliku da istakne Xiaomijevu filantropiju. Prema njegovim riječima, Xiaomi Public Welfare Foundation je doprinijela s više od 156 milijuna juana (oko 21,8 milijuna dolara) u novčanim donacijama. Ove donacije koriste se za podršku u kriznim situacijama i katastrofama, naglašavajući Xiaomijevu predanost pomoći zajednicama u nevolji.

Samsung Galaxy S24 serija sa Ultra HDR podrškom

Osim toga, Xiaomijevi najnoviji proizvodi i inicijative ukazuju na njihovu sveobuhvatnu predanost održivosti i inovacijama. Nedavno su predstavili svoju glavnu seriju Xiaomi 14, koja uključuje pametne telefone poput Xiaomi 14 i 14 Pro, te su najavili HyperOS, novi operativni sustav razvijen na temelju Android Open Source Projecta.


4 17

Ovaj operativni sustav donosi poboljšane performanse, korisnički prilagođena sučelja, napredne AI mogućnosti te bolju sigurnost i povezivost na različitim uređajima, uključujući pametne telefone, pametne kućne uređaje i vozila. HyperOS je ključni korak prema širenju Xiaomijevih proizvoda i usluga na različite sektore, uključujući i automobilsku industriju.

Xiaomi predstavio Mijia pametni električni pokrivač – za sada u Kini

Ovo sveobuhvatno pristupanje koje uključuje održivost, inovacije i zajednicu, pokazuje Xiaomijevu predanost stvaranju održive i integrirane tehnološke budućnosti.


1 31

Dok se ambiciozni cilj ugljične neutralnosti može činiti izazovnim, Xiaomijeva predanost i inovacije sugeriraju da su spremni suočiti se s izazovima i ostvariti svoje ekološke ciljeve.

HyperOS – lista kompatibilnih Xiaomi (Redmi) / Pocco modela

Na kraju dana, odluka Xiaomija da postigne ugljičnu neutralnost do 2040. godine označava korak prema odgovornijem i održivijem poslovanju u tehnološkoj industriji.


5 12

To također potiče druge tvrtke da razmotre svoje ekološke prakse i preduzmu korake prema smanjenju negativnog utjecaja na okoliš. Xiaomijeva predanost okolišu i društvu naglašava važnost integriteta i društvene odgovornosti u poslovnom svijetu.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU