INTERNETYouTube povećava cenu Premium usluge u nekim državama

YouTube povećava cenu Premium usluge u nekim državama

YouTube je pokrenuo masovnu kampanju protiv blokatora oglasa, sprečavajući korisnike koji ih koriste da pregledaju sadržaj. Umesto toga, kompanija je pozvala korisnike da se opredele za Premium pakete koji ne sadrže oglase, među drugim pogodnostima.

Sada su korisnici iz celog sveta počeli dobijati e-poštu o povećanju mesečne naknade. Od 1. novembra, YouTube Premium doživljava povećanje cene u Argentini, Australiji, Austriji, Čileu, Nemačkoj, Poljskoj i Turskoj. Ovo se odnosi na sve nivoe – Premium i Music Premium.

Povećanje cene će se primeniti na nove korisnike, dok će postojeći korisnici dobiti “najmanje tri dodatna meseca” pre nego što vide promene na svojim računima. YouTube je naveo u e-pošti da odluka nije doneta olako i da će povećanje cene “nastaviti da unapređuje Premium i podržava kreatore i umetnike” koje ljudi prate.

YouTube Premium nudi iskustvo bez oglasa, reprodukciju samo zvuka i reprodukciju u pozadini, kao i preuzimanje sadržaja u punom kvalitetu. Postoji i opcija od 1080p sa poboljšanom brzinom bita – manje kompresije i jasniju sliku.

www.itvesti.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU