BiznisYouTube uvodi reklame (bez prekida) od 30 sekundi – korisnici ludi!

YouTube uvodi reklame (bez prekida) od 30 sekundi – korisnici ludi!

Čini se kako nas popularna video platforma YouTube „zaista želi otjerati u grob”. Prije nekoliko dana ponovno smo pisali o dobro nam poznatom YouTube-u a danas opet njih dovodimo u naše redove teksta.

HTC U23 Pro 5G predstavljen – 120Hz, 108MP i Snapdragon 8 Gen 1

Ako još niste čuli YouTube ima novi „plan” kako vas jednostavno natjerati da pređete na taj Premium paket koji oni toliko silo reklamiraju i nude vam sve pogodnosti.

Naravno nova ideja dotiče se onih koji YouTube gledaju na pametnim televizorima (Android Box-ovima). Svi oni uskoro neće više imati dvije reklame po jednom video zapisu, koje se mogu nakon 5 sekundi preskočiti.

Apple iOS 16.5 i watchOS 9.5 dostupni su za preuzimanje

Već će biti samo jedna reklama i to u trajanju od 30 sekundi i onda se neće moći preskočiti (nakon 5 sekundi). Što znači kako će svi oni koji nemaju Premium a YouTube gledaju na pametnim televizorima po svakom „klipu” biti osuđeni na 30 sekundi reklama bez mogućnosti prekida odnosno dobro nam poznatog „preskakanja”.

tekst1sl1 6

Za sada nije navedeno kada će odnosno hoće li uopće ovakav način prikaza doći i na Android odnosno iOS mobilne platforme. Ali su se također potvrditi i još dodatno „ugroziti” gledanje sadržaj na pametnim televizorima odnosno Android box uređajima.

TikTok zabranjen u Montani – dali je ovo kraj TikToka?

Radi se o tome kada korisnici odaberu pauzu, video će biti pauziran ali će se on također minimizirati te će s reprodukcijom započeti reklama u trajanju od 30 sekundi.

YouTube Premium: Kako ga otkazati


xff 970x250 hr

Ni ovu reklamu nećemo biti u mogućnost „prekinuti” što znači kako se god okrene, YouTube nas prisiljava da gledamo reklame ako već ne želimo pristati na Premium pretplatu.

EU – nema više programiranog kvarenja mobitela i televizora

Mišljenja smo kako je ovo zaista „dno dna” odnosno kako YouTube više nema što ponuditi (niti jedan razumni razlog) za prelazak na Premium pa jednostavno ide ka „represivnim mjerama”.


tekst2sl1 4

Za sada nije potvrđeno kada će ovaj način gledanja YouTube sadržaja stići ka korisnicima niti hoće li on krenuti prvo po regijama ili odmah će njegova dostupnost biti na globalnoj razini.

YouTube blokira „blokatore” oglasa i nudi svoje rješenje

Čini se kako je vrijeme kada je YouTube bio sinonim za kvalitetan video sadržaj i prvenstveno onaj za „đabe” iza nas. YouTube Premium donosi prvi mjesec besplatno a potom je njegova mjesečna cijena 9,55€.


tekst1naslovna

Čini nam se kako će se neki članovi redakcije Preporučamo.com portala jednostavno „prebaciti” na YouTube Premium i tako svim YouTube mukama jednostavno reći – zbogom.

Youtube (ne)službene aplikacije donose zlonamjerni virus – oprez!

Jer ovo cimanje s reklama na bilo kojem načinu gledanja YouTube sadržaja zaista više nema nikakvog smisla. Uostalom odavno smo shvatili (i naviknuli se) kako na Internetu nema više ništa „for free ili kako bi mi rekli ZA ĐABE”, zar ne?

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU