Piši za ITportal

ITportal.ba je web portal posvećen internetu, društvenim mrežama, pametnim telefonima, tehnologiji i zanimljivostima iz IT svijeta.

Pišemo o Android, iOS i Windows Phone platformama, ‘how to’ tekstove, pratimo trendove, glasine i najave, a pišemo i recenzije novih uređaja.

I vi možete pisati za IT portal. Zbog trenutnih prihoda smo u mogućnosti finansirati tek mali tim koji svakodnevno osvježava sadržaj i piše novosti. Ukoliko ste spremni odvojiti vrijeme i na dobrovoljnoj bazi pisati za ITportal.ba, budite slobodni da se javite putem ovog linka.

Poznavanje gramatike naših jezika je mandatorno, a bonus je ukoliko znate i neki strani jezik, te biste bili u mogućnosti prilagođavati tekstove sa stranih portala.

Dinamika vašeg angažmana u potpunosti ovisi o vama. Tekstove možete slati kad god poželite, bez ikakvih obaveza. Svaki autorski tekst će biti potpisan, a studentima nakon određenog perioda možemo poslati i potpisano pismo preporuke ukoliko se za tim ukaže potreba.

Ukoliko se odlučite pridružiti IT timu, od vas će se očekivati i vođenje društvenih mreža (Facebook, Instagram, Twitter i Google+).

Iskustvo pisanja za ITportal.ba  vam može biti od velike koristi pri odabiru budućeg posla, ali i za pisanje CV-a.

WEBMASTERI: Ukoliko želite razmjenu banera ili bilo koju drugu vrstu saranje, budite slobodni da nas kontaktirate.