back to top
PAMETNI TELEFONIApple ipak radi na razvoju sklopivog iPhonea

Apple ipak radi na razvoju sklopivog iPhonea

- Advertisement -

Prema početnim spekulacijama, Apple je navodno radio na razvoju sklopivog uređaja, a mnogi su se pitali da li je riječ o novom modelu iPhonea ili iPada. Međutim, iznenađenje je došlo kada je otkriveno da se zapravo radi o MacBook modelu.

Apple 2027. donosi sklopivi MacBook 20,3″

Ova neočekivana promjena iznenadila je mnoge entuzijaste, ali je istovremeno otvorila vrata novim mogućnostima i inovacijama u Appleovom svijetu.

- Advertisement -

Unatoč početnom iznenađenju, trenutne glasine sugeriraju da Apple ima patent i za sklopivi iPhone, čak dva modela. Prijašnja izvješća su naznačivala da bi tvrtka planirala lansirati ovaj uređaj do 2027. godine, ali sada se čini da bi Apple mogao ubrzati proces.

Apple ipak ostaje pri microLED tehnologiji

Novija izvješća nagovještavaju da bi se sklopivi iPhone mogao pojaviti već 2026. godine, godinu dana ranije nego što se prvotno očekivalo.


1 13

Unatoč mnogim spekulacijama, još uvijek nema službene potvrde o obliku koji će Apple odabrati za svoj sklopivi iPhone. Hoće li to biti uređaj koji se sklapa poput knjige, slično Galaxy Z Fold modelu, ili će se radije o preklopnim uređajima kao što je Galaxy Z Flip, ostaje za vidjeti. Ipak, čini se da Apple ima patente za oba formata, pružajući tvrtki širok spektar mogućnosti.

Apple je predstavio 13″ i 15″ MacBook Air pogonjen M3 čipom

S obzirom na poznatu tajnovitost Applea kad su u pitanju novi proizvodi, malo se zna o konkretnim detaljima vezanim uz sklopive iPhone uređaje.

cccc

Tvrtka nije službeno potvrdila njihovo postojanje, ali postoji obilje izvještaja koji sugeriraju da se takvi uređaji razvijaju. No, pitanje je hoće li Apple u konačnici odlučiti objaviti ih ili ne.

Apple iCloud od 5GB sada je problem za tvrtku iz Cupertina

Apple je nedavno odustao od razvoja svog projekta automobila nakon gotovo deset godina rada i značajnih ulaganja. Ta odluka upućuje na to da tvrtka nije oklijevala odustati od projekata koji nisu u skladu s njezinom dugoročnom vizijom.

tekst2sl1tekst2sl1ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU