back to top
PAMETNI TELEFONICijene Motorola Edge 50 Pro u Europi

Cijene Motorola Edge 50 Pro u Europi

- Advertisement -

Motorola je nedavno najavila dolazak modela Edge 50 Pro na tržište Indije, što je izazvalo znatiželju iščekivanja među ljubiteljima tehnologije širom svijeta.

Motorola Edge 50 Pro je predstavljena

Prema pouzdanim izvorima informacija, očekuje se da će se ovaj izuzetno napredni telefon uskoro pojaviti i na europskom tržištu. Procurile informacije sugeriraju da bi se Edge 50 Pro mogao naći na policama trgovina već negdje sredinom travnja.

MotorolaEdge50Pro#

Uzbuđenje raste s najavom da će ovaj uređaj biti dostupan u jednoj varijanti koja će imati impresivnih 12 GB RAM-a i 256 GB internog prostora za pohranu podataka. Cijena za ovu visoko specifikacijsku verziju trebala bi iznositi 699 eura.

- Advertisement -

Motorola Edge 50 Ultra – renderi i značajke

Interesantno je primijetiti značajnu razliku u cijenama između indijskog i europskog tržišta. Dok će se model s istom konfiguracijom memorije i prostora za pohranu u Indiji prodavati po cijeni od oko 400 eura, u Europi će biti značajno skuplji. Ova razlika može biti izazov za potencijalne kupce, posebno s obzirom na različite standardima života i platežne moći u ovim regijama.


1 4
MotorolaEdge50Pro#

Ponuda boja za europsko tržište slična je onoj u Indiji, uključujući nijanse lavande, crne i bisernu. Biserna boja, koja je donekle ekskluzivna u Indiji, također bi mogla biti popularna i među europskim kupcima.

Motorola Edge 50 Fusion na renderima, s cijenom od 300$

Što se tiče dodatne opreme, navodi sugeriraju da će kupci u EU dobiti u paketu brzi punjač od 125 W, što će omogućiti još brže punjenje već impresivne 4500 mAh baterije.


5
ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU