back to top
PAMETNI TELEFONIInfinix Note 40 serija otkriva rendere prije zvaničnog lansiranja sutra

Infinix Note 40 serija otkriva rendere prije zvaničnog lansiranja sutra

- Advertisement -

Sutradan (18.03.2024.) će biti predstavljena serija Infinix Note 40. Ova serija je privukla pažnju ljubitelja tehnologije i mobilnih uređaja širom svijeta. Prije samog lansiranja, javnost je imala uvid u kompletni dizajn Note 40 i Note 40 Pro putem novih curenja rendera, koji su otkrili detalje sa prednje i stražnje strane ovih uređaja.

Android 15 donosi značajku “Arhiviranje aplikacija” – koja štedi memoriju

Renderi, objavljeni putem poznatog tipstera Paras Guglanija na X (ranije poznat kao Twitter), pružaju autentičan uvid u estetiku i funkcionalnost ovih telefona.

Analizirajući slike, primijećujemo da osnovni model ima ravan AMOLED ekran na prednjoj strani, dok stražnja strana ističe prisustvo tri senzora slike u velikom kamernom otoku, upotpunjenom LED bljeskalicom. S druge strane, Note 40 Pro dolazi s zakrivljenim AMOLED ekranom na prednjoj strani, dok su postavke kamere na stražnjoj strani slične onima kod osnovnog modela.

2 15

- Advertisement -

Paras Guglani je otkrio neke specifikacije ovih uređaja. Standardni model će imati 45W žično brzo punjenje, dok Pro varijanta donosi impresivnih 70W žično brzo punjenje.

Samsung Galaxy Watch 7 u tri verzije – zajedno s Z Flip/Fold6 i Galaxy Ringom na tržištu

Oba uređaja podržavaju 4G povezivost i opremljeni su MediaTek Helio G99 SoC-om, što će pružiti korisnicima fluidno iskustvo prilikom korištenja različitih aplikacija i igara. Također, ističe se primarna kamera od 108 megapiksela na stražnjoj strani, za snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa.

3 12

Važno je napomenuti da su oba modela ocijenjena IP54, što znači da su otporna na vodu i prašinu, tako da korisnici mogu biti sigurni u različitim okruženjima.

Xiaomi Pad 6 neće dobiti Android 15, iako je hardverski podržan

Također, dostupna je impresivna interna memorija od 256 GB, što će omogućiti korisnicima pohranu velikih količina sadržaja bez brige o nedostatku prostora.

YouTube Premium sada dostupan u još deset zemalja

Sve navedene karakteristike serije Infinix Note 40 su u skladu s prethodnim izvješćima koja su obuhvatila cijeli popis specifikacija ovih mobilnih uređaja.

Samsung Galaxy A55 i A35 5G su dostupni u pretprodaji, uz poklon Galaxy Buds FE

Svi ovi elementi čine Note 40 i Note 40 Pro atraktivnim izborom za korisnike koji traže izvanredne performanse, estetiku i funkcionalnost u svijetu pametnih telefona. Očekuje se s nestrpljenjem lansiranje ovih uređaja diljem svijeta, sa nadom da će Infinix nastaviti sa pružanjem visokokvalitetnih mobilnih rješenja.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU