back to top
PAMETNI TELEFONIiPhone 16 Pro dolazi sa širokim izborom boja

iPhone 16 Pro dolazi sa širokim izborom boja

- Advertisement -

Kao i obično, planira se da će Apple predstaviti iPhone 16 seriju kasnije ove jeseni. Dizajn i ključni detalji sljedeće generacije već su procurili putem informacija i glasina.

Apple A18 Pro i prikaz snage unutar iPhone 16 Pro modela – benchmark

Modeli Pro najavljuju značajne promjene, uključujući namjensku tipku kamere i mnogo toga drugog. Nedavno je ShrimpApplePro, poznat po otkrivanju informacija o Apple proizvodima, objavio detalje o bojama koje će biti dostupne za iPhone 16 Pro uređaje.

Apple je sa iPhoneom 15 Pro predstavio kućište od titana, a ta estetika će se zadržati i kod ovogodišnjih nasljednika. iPhone 15 Pro i Pro Max dolaze u opcijama prirodnog titana, plave, bijele i crne boje.

iPhone 16 sa 8GB RAM-a i 256GB interne memorije kao osnovom za svaki model

- Advertisement -

Međutim, prema najnovijim informacijama od ShrimpApplePro-a, čini se da bi moglo doći do nekoliko promjena u paleti boja za iPhone 16 Pro uređaje.

Najveća promjena je zamjena Blue Titanium varijante nijansom Rose Titanium za iPhone 16 Pro duo. Ovo je potencijalno iznenađujuće, ali sugerira da Apple želi osvježiti estetiku svojih uređaja. Također, nakon što nije bila dostupna zlatna boja u iPhone 15 seriji, očekuje se da će se ta opcija vratiti sa iPhoneom 16 Pro. Nijansa Rose Titanium može biti odgovor na ovu odsutnost, donoseći nešto novo na tržište.

iPhone 16 modeli s još tanjim okvirom

Što se tiče crne boje, iPhone 16 Pro bit će dostupan u Space Black varijanti, koja je već bila prisutna kod iPhonea 14 Pro. Ova elegantna, tamna nijansa pruža sofisticiran izgled uređaju.


Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU