back to top
PAMETNI TELEFONIMotorola Edge 50 Ultra - renderi i karakteristike

Motorola Edge 50 Ultra – renderi i karakteristike

- Advertisement -

Ako redovno pratite naše postove, već ste imali priliku vidjeti renderiranja i karakteristike dva nadolazeća modela telefona Motorola Edge 50: Edge 50 Pro i Edge 50 Fusion.

Motorola Edge 50 Fusion na renderima, s cijenom od 300$

Međutim, osim ovih modela, na tržištu će se pojaviti još jedan model pod nazivom Edge 50 Ultra. Danas želimo detaljnije predstaviti taj model i istaknuti neke od njegovih značajki. Osim specifikacija, prikazat ćemo i renderirane slike.

Edge 50 Ultra će se istaknuti po tri kamere na stražnjoj strani, svaka od 50 MP, uključujući ultraširoku od 12 mm i periskopsku od 72 mm, koja će omogućiti optički zoom od 3x.

Motorola Edge 50 Pro – svaka značajka poznata

- Advertisement -

Što se tiče procesora, sve više informacija ukazuje na to da će Edge 50 Ultra biti pokretan Snapdragon 8s Gen 3 čipom, koji je suštinski “Lite” verzija Snapdragon-a 8 Gen 3. Osim toga, telefon će imati laserski autofokus i višestruku LED bljeskalicu.

Edge 50 Ultra će biti dostupan u tri boje: svijetlo bež, crnoj i Peach Fuzz. Čini se da će crni model imati završnu obradu od lažne kože, dok bi Peach Fuzz mogao slijediti isti trend.

Motorola Moto X50 Ultra fokus na AI i F1 brzinu

Svijetlo bež inačica će imati kontinuiranu završnu obradu po cijeloj poleđini, koja će se elegantno spojiti s uzdignutim otokom kamere.

Telefon će također imati slušalicu s zaslonom osjetljivim na dodir i zaobljenim stranicama. Debitirat će s Motorola-inim novim Android skinom nazvanim Hello UI, koji će korisnicima obećati tri velika ažuriranja Androida.

Motorola Adaptive Display: Telefon-pametni sat

Navodno će se Edge 50 Ultra prodavati po cijeni od 999 dolara – treba napomenuti da će se vjerojatno u SAD-u rebrendirati kao Motorola Edge+ 2024 ili Edge Ultra 2024.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU