back to top
PAMETNI TELEFONIMotorola Moto X50 Ultra debitirala u Kini

Motorola Moto X50 Ultra debitirala u Kini

- Advertisement -

Motorola je, kako se očekivalo, predstavila svoj Moto X50 Ultra u Kini. Uređaj je identičan modelu Motorola Edge 50 Ultra koji je prvi put predstavljen u travnju. Moto X50 i Edge 50 imaju potpuno isti hardver i dizajn, uključujući 6,7-inčni P-OLED (FHD+ 144Hz) zaslon, Snapdragon 8s Gen 3 čipset, te bateriju od 4.500 mAh s podrškom za žično punjenje od 125W i bežično punjenje od 50W.

Motorola i Lenovo dobili zabranu prodaje u Njemačkoj

X50 Ultra također dolazi s nizom AI funkcija, uključujući Xiaotian AI asistenta matične tvrtke Lenovo i AI suradnju s PC-ima Lenovo.

Motorola X50 Ultra pri TENNA certifikatu

Moto X50 Ultra dostupan je u bojama crna, breskva i cedrovina, pri čemu posljednja nudi stražnju stranu od pravog drveta, dok su prve dvije prekrivene veganskim kožom.

- Advertisement -

Motorola Moto Buds i Buds+ predstavljene

Cijena je postavljena na 3.999 CNY (oko 554 USD) za model s 12 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu, te raste do 4.699 CNY (oko 650 USD) za model s 16 GB RAM-a i 1 TB prostora za pohranu. Prodaja počinje sljedećeg petka, 24. svibnja.

Motorola nastavlja s trendom ponude visoko kvalitetnih uređaja po konkurentskim cijenama, pokušavajući zadržati svoju poziciju na tržištu snažnom kombinacijom naprednih tehnologija i atraktivnog dizajna.

Endless OS 6 – nakon deset godina osvježenje

Osim što su tehnološki napredni, Moto X50 Ultra i Edge 50 ističu se i svojim elegantnim izgledom koji kombinira praktičnost i modernu estetiku. Prisutnost prave drvene stražnje strane na modelu Cedar Wood dodaje dojam luksuza i razlikuje ga od ostalih verzija prekrivenih veganskom kožom.


2 23

Osim estetskih karakteristika, ovi modeli imaju impresivne performanse zahvaljujući Snapdragon 8s Gen 3 čipsetu koji nudi izvrsne performanse kako za svakodnevne tako i za zahtjevnije zadatke.

Motorola Edge 50 Fusion i 50 Ultra predstavljene tržištu

Vidi još i…

naslovna 6naslovna 6

P-OLED zaslon visoke rezolucije s frekvencijom osvježavanja od 144Hz osigurava vrhunsku kvalitetu slike s glatkim prikazom sadržaja, što je posebno primjetno pri igranju igrica i gledanju video sadržaja.

Motorola: svi budući telefoni imat će Corning Gorilla Glass

S obzirom na kapacitet baterije od 4.500 mAh i podršku za brzo žično i bežično punjenje, korisnici mogu očekivati dugotrajan rad uređaja bez potrebe za čestim punjenjem, što ovaj smartphone čini idealnim za korisnike koji su često u pokretu.

Motorola 2024: Uvod u eru umjetne inteligencije na sklopivim telefonima

AI značajke, kao što su Xiaotian AI asistent i AI suradnja s Lenovo laptopima, dodatno povećavaju funkcionalnost uređaja, omogućavajući bolju integraciju i interakciju između uređaja.


3 20

Uz sve navedene specifikacije i karakteristike, Motorola Moto X50 Ultra predstavlja vrhunski izbor za korisnike koji traže spoj performansi, inovacija i stila. Njegova konkurentska cijena dodatno pojačava privlačnost ovog modela na tržištu, stavljajući ga u vrh ponude u svojoj kategoriji.

Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU