back to top
TVOd sada HBO Max se jednostavno naziva "Max"

Od sada HBO Max se jednostavno naziva “Max”

- Advertisement -

Kako smo već pisali na našoj stranici, “HBO Max i Discovery+ će biti jedna streaming platforma”. Ovaj članak je nastao prošle godine, tačnije u kolovozu.

HBO Max i Discovery+ bit će jedna streaming platforma

Kada smo prvi put podijelili glasine o tome da će HBO Max i Discovery+ biti jedna platforma, nazvana “Max”, mnogi su se pitali hoće li se to zaista dogoditi. Čini se da je taj dan sada pred nama.

tekst1sl1 3

Ne brinite, HBO Max i dalje će biti dostupan, ali sada ćete dobiti i dodatni sadržaj koji je karakterističan za Discovery+.

- Advertisement -

Troboj Online Streaming platformi: Netflix, HBO Max, Disney+ ?

Ako vam nije poznat ovaj streaming servis, nema potrebe za brigu jer nije kasno da ga istražite. Discovery+ je poznat po dokumentarnim, reality emisijama i emisijama inspiriranim kulinarstvom.

https://www.youtube.com/watch?v=e8QnMipVP_o

Ovaj “spoj” će najviše koristi imati za gledatelje. Vaše korisničke račune, istoriju gledanja i pretrage sadržaja možete i dalje koristiti bez ikakvih problema.

Blind test: tko ima najbolju low light kameru? vivo X90 Pro, iPhone 14 Pro, Samsung S23 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Huawei P60 Pro ili Honor Magic 5 Pro?

Sve što ste do sada gledali na HBO Max će i dalje biti dostupno na “Max” platformi. Vaše lozinke i korisnička imena će i dalje funkcionisati na Max platformi.

tekst11naslovnatekst11naslovna

Proces “prelaska” na “Max” će biti jednostavan za korisnike. Kada Max bude dostupan u vašoj regiji, dobićete obavještenje o nadogradnji, tako će HBO Max postati “Max”, a sve će nastaviti raditi bez ikakvih problema.

Priča o Huawei P60 Pro, OLED ekranu i Kunlun zaštitnom staklu

Trenutno nema informacija o povećanju cijene, ali sa dolaskom Max-a, tu je i novi “premium” paket po cijeni od 19,99$ nazvan “Ultimate”.


tekst1sl2 3

Na Max platformi možete pronaći preko 1000 filmova, serija i TV emisija u 4K kvalitetu. Neke od prednosti koje Max platforma donosi su 4K sadržaj, podrška za Dolby Vision i Dolby Atmos, te HDR 10 kvalitet prikaza.

Instagram pokreće konkurentnu aplikaciju Twitter-u

Izdvaja se informacija da će određeni sadržaj biti dostupan u 60fps. Naravno, za iskustvo ovih “pogodnosti” tokom konzumiranja Max platforme, važno je imati stabilnu internet vezu.


tekst1naslovna 3

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU