back to top
GadgetiSamsung Galaxy Buds3 Pro u specijalnom "mozaik" izdanju

Samsung Galaxy Buds3 Pro u specijalnom “mozaik” izdanju

- Advertisement -

Samsungove najnovije vodeće slušalice, Galaxy Buds3 Pro, će imati dizajn s drškom, što je značajna promjena od dosadašnjeg stila kompanije koja se do sada držala dalje od Apple-ovog dizajna. Ipak, prema najnovijim informacijama koje je objavio Evan Blass, poznatiji kao @evleaks, izgleda da je došlo do promjene.

Samsung Galaxy S25 Ultra – potvrda UFS 4.1 memorije i 1T uz 16GB RAM-a

Galaxy Buds3 Pro će više sličiti AirPods Pro modelima nego prethodnim Galaxy Buds slušalicama. Iako je slika modificirana radi zaštite izvora od mogućih pravnih posljedica, jasno je da je ideja poslata. Očekuje se da će ove slušalice imati “Blade Lights”, bateriju od 6 sati (30 sati s kućištem), dva zvučnika po slušalici, kontrolu buke, ambijentalni zvuk i Bluetooth 5.3.

Samsung Galaxy Watch FE – predstavljanje 24.06.2024. po cijeni od 199€

Novi Galaxy Buds3 Pro će biti predstavljeni početkom srpnja na Samsungovom događaju Unpacked u Parizu. Također, na tom događaju će biti predstavljeni Galaxy Z Fold6, Flip6, Watch7 i Watch Ultra, kao i osnovni model Galaxy Buds3.

- Advertisement -

Cijena Samsung Galaxy Watch FE – 199€ i predstavljanje prije Galaxy S25 serije

Ova promjena u dizajnu može označiti važan korak za Samsung, pokazujući spremnost za eksperimentiranje i prilagodbu novim trendovima na tržištu audio uređaja visoke kvalitete.

Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) – dolazak novog nasljednika

Ovaj korak također može signalizirati promjenu u korporativnoj strategiji Samsunga, fokusiranu na inovacije i prilagodbu potrebama potrošača, potvrđujući njihovu poziciju kao lidera u tehnološkoj industriji.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU