back to top
PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S25 će imati 6,36-inčni zaslon.

Samsung Galaxy S25 će imati 6,36-inčni zaslon.

- Advertisement -
Samsung je otkrio nešto veći 6,2-inčni zaslon na modelu Galaxy S24 u poređenju sa 6,1-inčnim zaslonom na prethodnom modelu, ukazujući na nastavak trenda prema novim glasinama iz Južne Koreje.
Vaš stariji Samsung Galaxy ima AI ali se ne zove Galaxy AI
Prema nedavnom postu na lokalnom blogu Naver, sljedeća godina možda će donijeti 6,36-inčni zaslon na Galaxy S25, što bi dovelo model na iste dimenzije kao i Xiaomi 14.
U svjetlu ovih razvoja, očekuje se nastavak natjecanja na tržištu pametnih telefona u segmentu veličine zaslona. Prema glasinama, i Apple se planira pridružiti ovoj trci sa 6,3-inčnim zaslonom na modelu iPhone 16 Pro.
Dodatno, govori se o tome da će Galaxy S25 ekskluzivno koristiti Exynos čipsetove, s Exynos 2500 čipom kao glavnim izborom.
Nadalje, Galaxy S25 i S25+ bi mogli dijeliti 50MP ISOCELL GN3 glavni senzor, koji je već korišten na prethodnim modelima S23 i S24.
Ovaj senzor obećava vrhunske performanse u fotografiji i poboljšanu osjetljivost na svjetlo, što bi moglo rezultirati sjajnim iskustvom fotografiranja za korisnike.
Uz to, postoji mogućnost uvođenja Sony glavnog senzora u S25 generaciju, što bi moglo dodatno unaprijediti kvalitetu fotografija na Galaxy uređajima.
Promjene u veličini zaslona i senzorima mogu imati dublje implikacije na iskustvo korištenja pametnih telefona, pružajući korisnicima više prostora za rad i bolju kvalitetu slika.
Ovi razvoji sugeriraju dinamičan trend unutar industrije pametnih telefona koji se fokusira na stalno unapređivanje tehnologije zaslona i kamera kako bi se korisnicima pružilo vrhunsko iskustvo.
 

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU