back to top
PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Flip 6 na Geekbenchu ističe Snapdragon 8 Gen 3...

Samsung Galaxy Z Flip 6 na Geekbenchu ističe Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy

- Advertisement -

Samsung se sprema za svoj nadolazeći Galaxy Unpacked događaj u srpnju, gdje se očekuje lansiranje nekoliko novih proizvoda, uključujući Galaxy Z Flip6, Fold6 i inovativni Galaxy Ring.

Samsung i Qualcomm demonstrirali 20% veću brzinu za 5G

Ovi uređaji privlače veliku pažnju, kako zbog svojih naprednih specifikacija, tako i zbog moguće implementacije novih tehnologija u segmentu sklopivih telefona.

- Advertisement -

Jedno od ključnih pitanja koje zanima ljubitelje tehnologije je vrsta čipseta koju će Samsung koristiti u ovim uređajima. Prevladavaju nagađanja da bi Samsung mogao predstaviti svoj interni čipset Exynos 2400.

Samsung Galaxy M55 stigao na Europski kontinent s cijenom od 169€

Međutim, najnoviji rezultati testova na Geekbench platformi, specifično GPU testovima pod Vulkan i OpenCL API-jima, ukazuju na to da će uređaji zapravo koristiti Snapdragon 8 Gen 3 za Galaxy.


2 30

To je osobito zanimljivo za Galaxy Z Flip6, koji je zabilježio impresivne rezultate s 15.084 bodova na Vulkan testu i 14.325 bodova na OpenCL testu.

Samsung predstavio Europske timove za Olimpijske Igre (Pariz 2024.)

Galaxy Z Flip6 je testiran pod modelom SM-F741U, a rezultati testa ne samo da otkrivaju visoke performanse, već i potvrđuju prisutnost osmojezgrenog procesora s baznom frekvencijom od 2,26 GHz i Adreno 750 GPU, što odgovara specifikacijama Snapdragon 8 Gen 3 čipseta izrađenog specifično za Galaxy seriju.

Što se tiče Galaxy Z Fold6, ovaj uređaj dolazi s operativnim sustavom Android 14, vjerojatno uz Samsungovu korisničku nadogradnju One UI 6.1 i integrirani Galaxy AI, što sugerira poboljšanja u umjetnoj inteligenciji i korisničkom iskustvu.

Samsung sigurnosno ažuriranje za 04/2024 stiglo na Galaxy S20FE i Galaxy S23FE

Zanimljivo je primijetiti da Fold6 ima 8 GB RAM-a, što je neobično s obzirom na to da srednja klasa Galaxy uređaja već sadrži modele s 12 GB RAM-a.

Vidi još i…

tekst1sl1 2tekst1sl1 2

2 102 10

To može sugerirati da Samsung stavlja veći naglasak na optimizaciju softvera ili na specifične tehnološke inovacije koje bi mogle kompenzirati manju količinu RAM-a.

Samsung je 18 godina br.1 u svijetu televizora

Očekivanja su velika, a potencijalno uvođenje inovacija kao što je interni čipset Exynos 2400 još uvijek visi u zraku. Međutim, trenutni podaci ukazuju na to da će Samsung za svoje najnovije sklopive uređaje vjerojatno koristiti pouzdane i snažne Snapdragon čipsete.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Ovaj potez bi mogao biti odraz Samsungove strategije da osigura najvišu moguću izvedbu i stabilnost za svoje premium sklopive telefone, čime se potvrđuje njihova predanost u pružanju vrhunske tehnologije svojim korisnicima.

Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU