back to top
PAMETNI TELEFONISony Xperia 1 VI ipak neće imati tri kamere od 48MP

Sony Xperia 1 VI ipak neće imati tri kamere od 48MP

- Advertisement -

Počele su kružiti svježe glasine o specifikacijama kamere za nadolazeći model Sony Xperia 1 VI, koje su preokrenule prethodne navode o uređaju.

Otkrivene su dimenzije telefona Sony Xperia 1 VI

Ranija nagađanja o karakteristikama kamere Xperia 1 sugerirala su mogućnost trostruke kamere od 48 MP, no ova najnovija informacija iz 2024. energično demantira tu pretpostavku.

- Advertisement -

Navodno curenje informacija o Sony Xperia 1 VI, koje se pojavilo na kineskoj društvenoj medijskoj platformi Weibo, otkriva specifikacije kamere za budući pametni telefon.

Sony Xperia 1 VI – novi dizajn s značajnim promjenama

Prethodno procurjeli podaci o Xperia 1 VI donosili su hrabre tvrdnje, sugerirajući postojanje tri leće od 48 MP u preoblikovanom kameri sustavu.


1 57

Ove nove glasine vraćaju obožavatelje Xperia u stvarnost, jer otkriveni detalji podudaraju se s onima koje je imao prethodni model.

Sony Xperia 1 VI: Otkrivena moćna 48MP trostruka kamera

Tako da je dobro obaviješteni „leaker“ na Weibu izrazio žaljenje zbog toga (strojni prijevod), sugerirajući da će to biti nešto što će obožavatelji morati prihvatiti. „Xperia 1 VI“ se koristi kao oznaka u objavi, jasno naznačujući o kojem se uređaju radi. Specifikacije kamere koje su navodno otkrivene uključuju:

  • 48 MP, f/1.9, 24 mm, 1/1.35
  • 12 MP, f/2.2, 16 mm, 1/2.5
  • 12 MP, f/2.3, 85 mm, f/2.8, 125 mm, 1/3.5

Ako vam ovi detalji zvuče poznato iz prošlih modela Xperia 1, to je zato što su iste specifikacije kamere prisutne i kod modela Sony Xperia 1 V. Naravno, ove značajke kamere treba uzeti s dozom opreza jer dok se sam model ne predstavi, ne možemo tvrditi da li će se ove glasine pokazati istinitima.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU