back to top
PAMETNI TELEFONIVivo X Fold3 Pro s Snapdragon 8 Gen 3 i sniženom cijenom

Vivo X Fold3 Pro s Snapdragon 8 Gen 3 i sniženom cijenom

- Advertisement -

Vivo X Fold3 Pro je sada službeno predstavljen. Iznenada, Vivo je odlučio postaviti znatno nižu cenu za X Fold3 Pro u poređenju sa očekivanjima, ali to nije dovelo do kompromisa kada je riječ o performansama uređaja.

Vivo X Fold3 predstavljen tržištu

Ovaj novi model predstavlja prvi sklopivi uređaj brenda Vivo sa oznakom “Pro”, pridružujući se dosadašnjim modelima X Fold, X Fold Plus i X Fold2.

Lansiranje X Fold3 Pro je održano u Kini, na posebnom događaju posvećenom ovom revolucionarnom uređaju. Za razliku od svog prethodnika, X Fold3, ovaj Pro model je nešto deblji i teži, postavljajući novi standard u kategoriji sklopivih uređaja.

Huawei licencira patente s Amazonom i Vivom

- Advertisement -

Dimenzije X Fold3 Pro su 159,96 x 72,55142,4 x 5,211,2 mm, dok težina iznosi 236 g. Dodatnih 17 g težine može se pripisati dvostrukom baterijskom sistemu od 2.850 mAh, što ukupno omogućava kapacitet od 5.700 mAh.

Što se tiče punjenja, X Fold3 Pro podržava impresivnih 100 W žično punjenje i 50 W bežično punjenje, čime nadmašuje mogućnosti X Fold3 modela.

Vivo X Fold 3 i macOS kao jedno – čeka se odgovor Applea?

Hardverske specifikacije također su unaprijeđene u novom modelu. X Fold3 Pro dolazi sa Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom i 64 MP “Zeiss super telefoto” kamerom koja podržava 3x optički zoom.

Ova kamera omogućava korisnicima da snime fotografije izuzetne kvalitete i preciznosti, uz mogućnost digitalnog zumiranja do nevjerojatnih 100x.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU