back to top
PAMETNI TELEFONIXiaomi 15 serija će biti skuplja od trenutnih modela

Xiaomi 15 serija će biti skuplja od trenutnih modela

- Advertisement -

Nedavno su se pojavile informacije koje sugeriraju da bi cijena najnovije vodeće linije Xiaomija, serije Xiaomi 15, mogla biti viša od prethodne serije Xiaomi 14.

Xiaomi SU7 kreće u prodaju 28.03.2024.

Digital Chat Station je objavio da postoji “velika vjerojatnost” da će serija Xiaomi 15 imati višu cijenu od prethodnih modela. Izgleda da će Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Pro biti lansirani po višim cijenama u odnosu na Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro modele.

- Advertisement -

Prve specifikacije za Xiaomi 15 Pro stižu u listopadu.

Iako tačne cijene nisu potvrđene, čini se da bi serija Xiaomi 15 mogla biti dostupna na tržištu već u listopadu ili studenom, prema trenutnim informacijama.


2 45

Iako je još rano za pouzdane informacije o cijenama, moguće povećanje cijena Xiaomi 15 na svjetskom tržištu može naići na negativan odjek.

Nedavno ažuriranje Xiaomi MIUI uzrokovalo zamrzavanje telefona – evo kako riješiti problem.

Ovo je posebno važno jer je Xiaomi 14 već ima visoku cijenu, čak i višu od Samsungove serije Galaxy S24. Za usporedbu, Xiaomi 14 sa 256 GB košta 999 eura, dok slično opremljeni Galaxy S24 košta 959 eura.


naslovna1 4

Očekuje se da će Xiaomijevi korisnici i potencijalni kupci pažljivo pratiti eventualno povećanje cijena, posebno u okviru konkurencije na tržištu pametnih telefona.

Xiaomi SU7 privremeno dostupan u Europi.

Ako Xiaomi podigne cijene svojih novih modela, moglo bi doći do promjene u preferencijama potrošača prema drugim markama koje nude slične specifikacije po povoljnijim cijenama.

1 241 24

Međutim, treba napomenuti da su ove informacije trenutno nepotpune i podložne promjenama, jer Xiaomi može reagirati na tržišne trendove i konkurenciju prije službenog lansiranja serije Xiaomi 15
Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU