back to top
PAMETNI TELEFONIApple: Sklopivi iPhone će se tek pojaviti 2027. godine

Apple: Sklopivi iPhone će se tek pojaviti 2027. godine

- Advertisement -

Apple iPhone V – dok Apple nije zainteresovan, drugi proizvođači rade na sklopivom iPhoneu

Trend rasta tržišta savitljivih pametnih telefona brži je od općeg tržišta pametnih uređaja. Stoga, Apple ne može ignorirati ovu profitabilnu tržišnu nišu zauvijek, a već postoje brojne glasine o nadolazećem savitljivom iPhoneu u idućim godinama.

Vlasnici iPhone 14 modela neće dobiti AI značajke iOS-a 18

Prema najnovijem izvještaju TrendForcea, “malo je vjerojatno da će Apple predstaviti savitljiv telefon prije 2027. godine”. Razlog leži u “strogoj zahtjevnosti tvrtke u pogledu pregiba i pouzdanosti”.

- Advertisement -

To znači da Apple želi da savitljivi ekran nema vidljive pregibe kada se telefon otvori. “Pouzdanost” može imati široko značenje, ali pretpostavljamo da Apple želi da mehanizam savijanja uređaja besprijekorno funkcionira kroz dug period.

Apple Watch X – renderi koji prikazuju stvarnost

Analitičari TrendForcea tvrde da Apple trenutno “istražuje specifikacije i performanse komponenti” za prvi iPhone Fold, a taj proces možda bude i dalje produžen.


2 3

Ako se zaista lansiranje dogodi tek 2027. godine, kao što se spekulira, stvarni razvoj vjerojatno neće započeti prije sljedeće godine, tako da dobavljači komponenti za Apple još uvijek imaju vremena da zadovolje sve njegove stroge zahtjeve.

Vidi još i…

iPhone 16 Pro u usporedbi s 15 Pro – sličnosti su očite [foto]

Huawei je pretekao Samsung kao najprodavaniji brend savitljivih uređaja u prvom kvartalu ove godine. Međutim, korejska kompanija bi mogla povratiti prvo mjesto nakon lansiranja svojih nadolazećih Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 idućeg mjeseca.


1 13

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU