back to top
PAMETNI TELEFONISamsung i dalje nudi 25W punjenje za modele Galaxy Z Flip/Fold6

Samsung i dalje nudi 25W punjenje za modele Galaxy Z Flip/Fold6

- Advertisement -

Razmatramo, naravno, modele Samsung Galaxy Z Flip 6 i Samsung Galaxy Z Fold 6, fokusirani na brzinu punjenja koja će ostati ista prema informacijama dostupnim putem 3C certifikata.

Samsung je upravo objavio sigurnosno ažuriranje za Galaxy S24 modele u aprilu 2024.

Prema najnovijim indikacijama, budući modeli (ako se oslonimo na 3C certifikat) zadržat će istu brzinu punjenja kao trenutno dostupni Galaxy Z Flip 5 i Galaxy Z Fold 5 modeli preklopivih telefona.

1 24

Samsung Galaxy Z Flip 6 registriran je pod modelnim brojem SM-F9560, dok Z Fold 6 nosi oznaku modela SM-F7410 na 3C certifikacijskoj platformi.

- Advertisement -

Samsung Galaxy Watch7 dolazi s tri modela i 32GB interne memorije

Analizirajući regulatorni popis, jasno je da će ovi uređaji biti kompatibilni sa Samsungovim punjačem pod modelnim brojem EP-TA800. Iako konkretna brzina punjenja nije eksplicitno navedena, možemo pretpostaviti da će maksimalna brzina biti 25 W, u skladu s modelima punjača kompatibilnih s ovim uređajima.

Samsung je već ranije ograničio brzinu punjenja baterije na 25 W na svojim Galaxy Z sklopivim uređajima, što sugerira da bi isti standard mogao ostati i za šestu generaciju ovih telefona, ako se potvrdi najnoviji 3C certifikat.

Samsung One UI 6.1 stiže na Galaxy S23 modele i Galaxy S23 FE za nekoliko dana

Podaci o baterijama za Galaxy Z Fold 6 i Flip 6 već su se pojavili na certifikatu Safety Korea ranije ovog mjeseca. Naglašava se da će oba telefona imati dual-cell bateriju.

Procureni renderi pokazuju da će Galaxy Z Fold 6 imati kutijasti dizajn s oštrim uglovima, dok Z Flip 6 neće doživjeti značajne kozmetičke promjene. Spominje se da bi prvi mogao imati okvir od titana, što bi moglo ukazivati na dodatnu izdržljivost i sofisticiranost u dizajnu.

Samsung Galaxy Z Fold6 i titanijumski okvir

Osim toga, nedavno su se pojavile informacije o različitim bojama dostupnim za oba sklopiva telefona, sugerirajući da će korisnici imati širok spektar opcija prilikom odabira svog uređaja.

Ovi podaci nam ne samo daju uvid u tehničke specifikacije ovih uređaja već i u njihov dizajn, funkcionalnost i moguće estetske karakteristike.

Samsung Galaxy S22 možda neće dobiti Galaxy AI funkcije

Kombinacija visoke brzine punjenja, dual-cell baterije i mogućnost izbora između različitih boja čini Galaxy Z Flip 6 i Galaxy Z Fold 6 privlačnim izborom za potrošače koji traže vrhunsku tehnologiju u elegantnom pakiranju.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU