back to top
TVGTA Trilogy sada dostupan na Netflixu

GTA Trilogy sada dostupan na Netflixu

- Advertisement -

Prošlog mjeseca je Netflix najavio dolazak trilogije Grand Theft Auto (GTA) na svoju platformu Netflix Games, a danas je taj dugoočekivani dan stigao.

Xiaomi 14 Pro neće biti dostupan globalno, već će doći Xiaomi 14 Ultra

Svi naslovi, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City i Grand Theft Auto: San Andreas, sada su dostupni za igranje na App Storeu, Google Play Storeu i Netflix platformi. Ovaj potez je važan za ljubitelje igre, pružajući im priliku da se ponovo susretnu sa klasicima iz ere PlayStation 2.

1 6

Važno je napomenuti da su ovi naslovi dio Definitive Edition, što znači da su prošli kroz vizualne i zvučne nadogradnje u usporedbi s originalnim igrama.

- Advertisement -

Samsung Exynos 2400 / Galaxy S24: brži od A17 Pro?

Definitive Edition unosi poboljšane grafike i dorade zvučnih zapisa, pružajući igračima još bolje iskustvo igranja nego ikad prije. To je važno jer su ove igre klasici koje su odigrali generacije igrača, a sada imaju priliku osvježiti svoje iskustvo na suvremenim platformama.

2 72 7

Grand Theft Auto 3, prva igra u trilogiji, smještena je u Liberty City, virtualnu verziju New Yorka. Ova igra iz 2001. bila je revolucionarna, predstavljajući otvoreni svijet u kojem igrači mogu slobodno istraživati i izvršavati misije.

A1 i Netflix sklapaju partnerstvo

Slijedi Grand Theft Auto: Vice City, smješten u Miamiju osamdesetih godina, s bogatom pričom i glazbom tog vremena. Grand Theft Auto: San Andreas prenosi igrače u fiktivnu Kaliforniju, s velikim otvorenim svijetom i dubokim elementima prilagodbe likova.


tekst1naslovna 4

Dostupnost ove trilogije na Netflixu dolazi u zanimljivom trenutku, otprilike tjedan dana nakon što je Rockstar Games predstavio prvi trailer za najnoviji naslov u serijalu, Grand Theft Auto VI.


tekst3sl3 6

Grand Theft Auto VI se planira za izlazak 2025. godine, s naglaskom na konzolama PlayStation 5 i Xbox Series. Ovaj potez sugerira da će GTA VI ponuditi revolucionarne značajke i grafiku, što će vjerojatno obradovati fanove serijala.

Netflix planira podizanje cijena – evo i zašto

Pitanje je kako će trilogija na Netflixu utjecati na interes za Grand Theft
Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU