back to top
PAMETNI TELEFONIHonor Magic V Flip - uzlet s fleksibilnošću

Honor Magic V Flip – uzlet s fleksibilnošću

- Advertisement -

Honor radi na sklopivom telefonu Magic V Flip s najvećom baterijom među telefonima s preklopom. Najnovije izvješće Digital Chat Stationa otkriva da će telefon imati i ogroman vanjski ekran, koji će također biti među najvećima u svojoj kategoriji.

Honor Magic6 Pro recenzija

Slika kućišta vanjskog ekrana objavljena je od strane procuritelja i usklađena je s prethodnim curenjima koja su sugerirala da će ekran obuhvaćati okrugli otok kamere.

Prema DCS-u, cijela vanjska ploča je ekran s vrlo tankim okvirom na donjem dijelu. Na slici možemo vidjeti i okrugli otok kamere te jednu LED bljeskalicu. Nije baš na razini Motorolinog Razr 40 Ultra, gdje 3,6-inčni AMOLED ekran obuhvaća pojedinačne objektive, ali je vrlo blizu.

- Advertisement -

HONOR Magic6 Pro koristi AI za unapređenje korisničkog iskustva

Kompanija za pametne telefone priprema lansiranje serije Honor 200. Mogli bismo vidjeti teasere za Magic V Flip na pozornici, s datumom lansiranja negdje u lipnju. Ako Honor ostane dosljedan svojim sklopivim uređajima, Magic V Flip će također biti među najtanji na tržištu. Svakako se čini kao uzbudljiv proizvod, i svakako ćemo ga nastaviti pratiti.

Ovaj novi model iz Honora obećava revoluciju u kategoriji sklopivih telefona s preklopom, donoseći inovacije u dizajnu i funkcionalnosti. S ogromnim ekranom koji pokriva cijelu vanjsku površinu, korisnici će imati priliku uživati u izvanrednom vizualnom iskustvu, čak i kada je telefon sklopljen.

HONOR: prvi u Q1 na kineskom tržištu

Integracija veće baterije dodatno naglašava Honorevu posvećenost pružanju dugotrajnog iskustva, omogućavajući korisnicima da maksimalno iskoriste mogućnosti uređaja bez česte potrebe za punjenjem.

Vidi još i…


tekst2sl3 4


2 34

S dodatkom elegantnog i funkcionalnog dizajna, Honor Magic V Flip ne samo da postavlja nove standarde u kategoriji sklopivih telefona, već i potiče ostale proizvođače da inoviraju i poboljšavaju svoje proizvode.

Android 15 i Doze mode – značajna ušteda baterije

Uzbuđenje oko nadolazećeg lansiranja odražava rastuće zanimanje za napredne tehnologije u svijetu pametnih telefona, a Honor se čini spremnim da iskoristi ovu priliku za potvrđivanje svoje pozicije kao lidera u inovacijama.

Očekuje se da će novi Magic V Flip privući pažnju kako tehnoloških entuzijasta, tako i šire javnosti, dokazujući da je sklopivi dizajn više od pukog trenda, već tehnološki napredak koji oblikuje budućnost mobilnih uređaja.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU