back to top
PAMETNI TELEFONIHuawei Pura 70 Pro dostupan za prednarudžbu, uz poklon FreeBuds Pro 3

Huawei Pura 70 Pro dostupan za prednarudžbu, uz poklon FreeBuds Pro 3

- Advertisement -

Već gotovo cijelo desetljeće znamo da je novi Huawei mobilni telefon na vrhu DXOMARK ljestvice i testova kamere općenito.

Da li to vrijedi i za Huawei Pura 70 Pro? Zaista ne znamo, jer trenutno je na vrhu stariji model (Huawei Pura 70 Ultra) sa većim senzorom od 1″.

Ako bih morao nagađati, Huawei Pura 70 Pro bi mogao biti drugi, koji je već dostupan za prednarudžbu po cijeni od 1199 eura, uz poklon vrijedan 199 eura – izgleda kao dobar deal.

Detalji će biti objavljeni u PR-u.

- Advertisement -

Najnoviji Huawei flagship pametni telefon – HUAWEI Pura 70 Pro dostupan je na lokalnom tržištu u prednarudžbi. Svi kupci koji prednaruče telefon do 26.5. uz ovaj pametni telefon besplatno dobivaju bežične slušalice Huawei FreeBuds Pro 3.

Najnoviji flagship označava novo poglavlje HUAWEI Pura serije pametnih telefona i prati novi dizajnerski smjer „Fashion Forward“ s revolucionarnim „Forward Symbol“ dizajnom koji mijenja trendove i redefinira estetiku.

Telefon dolazi s Ultra Lighting glavnom kamerom s podesivim otvorom blende od f/1.4 do f/4.0 i velikim senzorom za bolji protok svjetla. Najnovija značajka kamere Ultra Speed Snapshot omogućuje da korisnik u tren oka zabilježi nevjerojatan prizor, poput omiljenog sportaša u akciji ili ljubimca u pokretu.


huawei pura 70 pro 5

HUAWEI Pura 70 Pro podržava do 200x zumiranje, a XD Fusion Pro Engine tehnologija omogućuje više jasnoće u detaljima čak i pri velikim zoom razinama. Uključuje i Macro telefoto kameru s 35x Macro Zoom za snimanje detalja iz blizine, čak i u slabim svjetlosnim uvjetima.

Veliki 6,8-inčni HUAWEI X-True™ zaslon ima brzinu osvježavanja do 120 Hz i svjetlinu od 2.500 nita za precizne boje i reprodukciju.

ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU