back to top
PAMETNI TELEFONIiPhone 17 Slim bit će skuplji u odnosu na Pro Max

iPhone 17 Slim bit će skuplji u odnosu na Pro Max

- Advertisement -

Već smo čuli da Apple planira preurediti svoju liniju iPhonea sljedeće godine, ukinuti model Plus i lansirati Slim model. Do sada smo mislili da će iPhone 17 Slim biti slično pozicioniran kao Plus, samo tanji.

iPhone 17 Slim – “novi” Plus model

Međutim, prema novom izvješću objavljenom danas, to neće biti slučaj. Umjesto toga, iPhone 17 Slim bit će najprestižniji u seriji, te će stoga biti skuplji čak i od iPhonea 17 Pro Max, vjerovali ili ne.

ff 1

Čini se da Apple u posljednje vrijeme preferira tanje uređaje, s obzirom na to da je nedavno izdao najtanji uređaj koji je ikada proizveo – 13-inčni iPad Pro, a sada izgleda namjerava i iPhone učiniti tanjim – i to, kako to obično biva kod Applea, uz visoku cijenu.

- Advertisement -

iPhone 17 Plus imati će manji zaslon, ističu glasine

Nekoliko izvora navodno je opisalo iPhone 17 Slim kao skok u dizajnu na razini iPhonea X za Apple, i do 2025. godine svakako će biti vrijeme za novi izgled. Očekuje se da će biti “znatno tanji” od bilo kojeg drugog prethodnog iPhonea, te bi mogao koristiti aluminijski okvir.

1 81 8

Dizajn još nije finaliziran, i čini se da Apple još uvijek razmatra nekoliko opcija. Dinamički otok bit će manji, dok će se otok stražnje kamere vjerojatno premjestiti u središte telefona.

Vidi još i…


gg 3

iPhone 17 donosi otpornije zaslone na ogrebotine i refleksije

Veličina zaslona još uvijek nije jasna, navodi izvješće, iako je prethodna glasina rekla da će zaslon iPhonea 17 Slim biti manji od zaslona iPhonea 15 Plus.


ff 2

Ako se pitate zašto će model Plus biti ukinut nakon ove godine, razlog je jednostavan – brojevi prodaje. Novi Slim iPhone mogao bi umjesto toga djelovati kao model koji privlači ljude mnogo više nego što je to ikada mogao model Plus.

Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU