back to top
PAMETNI TELEFONIMotorola Razr 50 sada dostupna po cijeni od 699$

Motorola Razr 50 sada dostupna po cijeni od 699$

- Advertisement -

Motorola radi na par novih preklopnih modela Razr 50, koji će biti dostupni u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi kao Razr (2024) i Razr+ (2024). Cijena luksuznijeg modela već je procurila na internetu, dok su sada poznate informacije o mogućoj cijeni srednjeg modela.

Motorola Razr 50 i 50 Ultra – pogledajte fotografije

Prema informacijama koje je otkrio Arsene Lupin, poznat po pouzdanim unutarnjim informacijama, Razr 50 će se prodavati po cijeni od 699 dolara. To je ista cijena kao za Motorola Razr (2023), koji je pušten u prodaju u listopadu 2023. godine.

Prethodna izvješća su sugerirala da će novi pametni telefon imati veći pokrovni zaslon od 3,63 inča. Pokretat će ga procesor Dimensity 7300X te bi mogao imati 8 GB RAM-a i 256 GB memorije za pohranu.

Motorola Razr 50 i 50 Ultra – karakteristike i izgled [foto]

- Advertisement -

Ovo je pozitivna vijest jer je prethodni Razr model bio lansiran s samo 128 GB memorije, pa je jasno da Motorola nastoji povećati vrijednost za svoje kupce.

Motorola sada surađuje s Pantoneom, pa se očekuje da će Razr 50 biti dostupan u boji Peach Fuzz, proglašenoj Bojom godine 2024. Više informacija očekujemo na globalnom predstavljanju, koje bi trebalo biti održano u lipnju.

Motorola i Lenovo dobili zabranu prodaje u Njemačkoj

Ovo će biti prilika da bolje upoznamo najnovija tehnološka dostignuća i dizajnerske inovacije koje Motorola planira predstaviti, a koje bi mogle dodatno osnažiti njezin položaj na tržištu preklopnih telefona.

Ključna karakteristika nove generacije Razr pametnih telefona je fokus na poboljšanju korisničkog iskustva kroz inovacije u dizajnu i funkcionalnosti. S obzirom na rastuću popularnost preklopnih uređaja, Motorola ne samo da želi zadržati konkurentnost već i postaviti nove standarde u ovoj kategoriji. Njihovo partnerstvo s Pantoneom sugerira i težnju ka estetskoj privlačnosti uređaja, što bi moglo privući širu publiku i potaknuti interes za nadolazeće modele.

Motorola Razr 50 Ultra i njena cijena

Ukratko, predstojeće lansiranje serije Razr 50 pokazuje Motorolinu ambiciju da ostane relevantna i inovativna na brzo mijenjajućem tržištu, te da odgovori na rastuće zahtjeve korisnika za tehnološki naprednijim i vizualno privlačnijim pametnim telefonima.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU