back to top
TVNokia 50-inčni 4K TV od StreamView: Spoj elegantnog dizajna i vrhunskih performansi

Nokia 50-inčni 4K TV od StreamView: Spoj elegantnog dizajna i vrhunskih performansi

- Advertisement -

StreamView nedavno je predstavio najnoviji dodatak svojoj ponudi pametnih televizora – Nokia 50-inčni 4K TV, model UNE50GV210I, nasljednik popularnog modela 5000A.

GTA Trilogy dostupan na Netflixu

Ovaj televizor ne samo da donosi vrhunsku vizualnu izvedbu, već i elegantan dizajn koji nosi legendarni logotip Nokia (stari). Sve to dostupno je po cijeni od pristupačnih 390 eura (427 USD).

1 10

Ovaj 4K televizor predstavlja samo jedan od novih modela koji su predstavljeni ove godine, uključujući i serije veličina od 24, 32, 40 i 43 inča.

- Advertisement -

Sony Xperia Pro-II donosi rotirajući prsten kamere

StreamView je s partnerstvom s Nokijom stekao ekskluzivna prava za prodaju pametnih televizora i uređaja za strujanje marke Nokia u Europi od listopada 2020. godine.


2 5

Prvi Nokia TV-i lansirani su u studenom 2020., a od tada StreamView redovito obnavlja svoju ponudu novim modelima, postavljajući visoke standarde u industriji pametnih televizora.

Apple prestaje prodavati svoje Watch 9 i Watch Ultra 2 satove u Americi

Kada je riječ o specifikacijama, Nokia 50-inčni Android TV pruža zadivljujući 4K Ultra HD zaslon rezolucije 3840 x 2160, osiguravajući nevjerojatno oštru sliku.

3 83 8

Uz podršku za HDR 10 i Dolby Vision, doživljaj gledanja postaje još impresivniji, s bogatim bojama i dubokim kontrastima. Kvaliteta zvuka također nije zanemarena, s podrškom za Dolby Digital Plus i DTS zvuk, a dva zvučnika od 10 W pružaju jasan i snažan zvuk.

Rogbit Smart Ring – gadget budućnosti

U srcu televizora nalazi se snažan hardver, uključujući ARM Cortex-CA55 Quad-Core CPU i Mali 470 MP3 GPU. S 1,5 GB DDR3 RAM-a i 8 GB eMMC flash memorije, televizor osigurava brze performanse za glatko izvođenje TV aplikacija i streaming usluga.

Najbolji TV godine: Samsung 55″ S90C OLED TV

S operativnim sustavom Android 9, korisnici dobivaju pristup bogatom ekosustavu aplikacija i značajki.

Dimensity 9400 pomest će Snapdragon 8 Gen 4

Mogućnosti povezivanja ovog televizora su iznimno opsežne. Sa četiri HDMI priključka (s ARC podrškom), dva USB 2.0 priključka, Ethernet LAN priključkom za žičane internetske veze te CI+ sučeljem za module uvjetnog pristupa.

Spekulacije o PlayStation 5 Pro: Hoće li poboljšane performanse opravdati moguće povećanje cijene?

Televizor pruža raznovrsne opcije za povezivanje s drugim uređajima. Također podržava bežično povezivanje putem dvopojasnog Wi-Fi i Bluetooth 4.2.


4 12ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU