back to top
PAMETNI TELEFONIPixel 9 serija donosi rezultate AnTutu benchmark testiranja

Pixel 9 serija donosi rezultate AnTutu benchmark testiranja

- Advertisement -

Pixel 9 serija je testirana s AnTutu benchmark rezultatima. Imamo prilike govoriti i vidjeti rezultate: Pixel 9, Pixel 9 Pro i Pixel 9 Pro XL modela telefona.

Pixel 10 će imati Tensor G5 iz vlastite proizvodnje

Počevši od serije Pixel 10 iz 2025. godine, Google će u potpunosti prilagoditi čipove Tensor, počevši od modela G5. Još važnije, umjesto korištenja tvornice Samsung Foundry za proizvodnju 4nm čipseta, Tensor G5 će proizvoditi TSMC koristeći njegovu drugu generaciju 3nm procesnog čvorišta.

S lijeva na desno: Pixel 9 Pro XL, Pixel 9 Pro, Pixel 9!

Budući da se smatra da TSMC proizvodi moćnije i energetski učinkovitije čipove od Samsung Foundry, oni koji razmišljaju o nadogradnji na model Pixel 9 možda će željeti pričekati do sljedeće godine kako bi kupili uređaj serije Pixel 10 pokretan čipom Tensor G5.

- Advertisement -

Pixel 8a predstavljen s cijenom 499$

Prema rezultatima testova koji su otkriveni i objavljeni na portalu Rozetked (preko AndroidAuthority), Tensor G4 će biti opremljen s jednom Cortex-X4 CPU jezgrom visokih performansi koja radi brzinom do 3.1GHz, tri Cortex-A720 CPU jezgre za performanse i učinkovitost koje rade na taktu do 2.6GHz, te četiri Cortex-A520 CPU jezgre za učinkovitost koje rade brzinom do 1.95GHz.

Jedna razlika između trenutno korištenog Tensora G3, koji pokreće seriju Pixel 8 (uključujući Pixel 8a), i ovogodišnjeg Tensora G4 bit će u broju jezgri – devet za bivši i osam za potonji.

Vidi još i…


huawei watch gt 4 sd 7

Pixel 9 Pro je već dostupan uživo – sve je poznato

Takt procesora na Tensoru G4 bit će brži. Slike rezultata testa AnTuTu koje je objavio Rozetked pokazuju da je Pixel 9 ostvario rezultat 1071616. Pixel 9 Pro imao je rezultat 1148452, dok je Pixel 9 Pro XL imao najviši rezultat među tri nadolazeća modela Pixela sa 1176410.

Važno je razumjeti da telefoni serije Pixel 9 testirani kroz AnTuTu nisu koristili konačnu verziju softvera, što znači da bi rezultati mogli biti viši kada telefoni budu pušteni u prodaju ovog listopada.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU