back to top
GadgetiPredstavljanje Samsung Galaxy Watch FE poznate cijene od 199€ prije Galaxy S25...

Predstavljanje Samsung Galaxy Watch FE poznate cijene od 199€ prije Galaxy S25 serije.

- Advertisement -

Rasprava je okončana jer će Galaxy Watch FE biti nazvan tako jer je certificiran od strane Bluetooth SIG pod tim imenom.

Samsung Galaxy Watch s TizenOS će biti ugašen 30.09.2024.

Iako je riječ o novom pokretanju modela Galaxy Watch4, specifikacije koje su procurile ranije danas potvrđuju to, pa ni to ime ne bi bilo neadekvatno. Na kraju, Samsung se odlučio ne isticati previše činjenicu da tri godine kasnije ponovno lansira Watch4.

Naziv je bio jedan od dva nedostajuća dijela slagalice o Watch FE nakon prvog curenja informacija, drugi nedostajući dio bio je cijena. Sada je jedan insajder na platformi X otkrio i tu informaciju – izgleda da će Watch FE koštati 199 eura u eurozoni.

- Advertisement -

Vidi još i…


4

Samsung Galaxy Watch FE – značajke i izgled [foto]

To se možda neće doslovno prevesti u 199 dolara u SAD-u – moglo bi biti i manje, ali definitivno ne više, sudeći po tome kako obično funkcioniraju pretvorbe iz jednog tržišta u drugo.

Zanimljivo je da u Francuskoj, ako danas kupite Galaxy S24, S24+ ili S24 Ultra i uzmete Orange tarifu za isti, dobit ćete Galaxy Watch FE besplatno. To bi moglo ukazivati na to da bi Watch FE mogao biti službeno predstavljen prije Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra, za koje se očekuje da će biti najavljeni 10. srpnja.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU