back to top
PAMETNI TELEFONISamsung donosi 50W punjač po cijeni od 69,90€

Samsung donosi 50W punjač po cijeni od 69,90€

- Advertisement -

Kada se odlučite za kupnju pametnog telefona visoke ili srednje klase iz Samsunga, vjerojatno ćete primijetiti da kutija ne sadrži punjač. Ipak, kompanija je spremna ponuditi vam svoj precijenjeni asortiman punjača ako izrazite želju za kupnjom.

Kako vratiti kategorije obavijesti na One UI 6.1

Nedavno je predstavljen najnoviji i ujedno najskuplji model u ponudi: dvostruki 50 W punjač koji može isporučivati punu snagu od 50 W na jednom priključku ili podijeljenu snagu od 25 W na oba priključka istovremeno.

Samsung Galaxy Z Flip6 u raznim bojama

Iako tehničke specifikacije ovog punjača možda nisu posebno impresivne, one su u potpunosti prilagođene potrebama Samsungovih pametnih telefona.

- Advertisement -

Trenutno, nijedan model iz njihove linije ne podržava žičano punjenje brže od 45 W, dok većina modela podržava do 25 W. Dakle, ovaj punjač izgleda kao savršen dodatak za korisnike Samsungovih uređaja.

Međutim, cijena od 69,90 eura čini se prilično visokom. Na tržištu je dostupno mnogo alternativnih punjača koji nude brže punjenje po znatno nižim cijenama.


2 3

Očito je da je glavni razlog zašto bi netko razmotrio kupnju ovog Samsungovog punjača umjesto brojnih drugih opcija, vjernost Samsungovoj marki.


3 2

Neki bi mogli pretpostaviti da Samsungovi punjači bolje funkcioniraju s njihovim uređajima, no ovaj model koristi standardne protokole PD (Power Delivery) i PPS (Programmable Power Supply) koji su uobičajeni za kvalitetne punjače dostupne na tržištu.


4 3

U konačnici, plaćate premium cijenu isključivo za brend. Nadati se je da će Samsung s vremenom sniziti cijenu ovog punjača, čineći ga atraktivnijim u usporedbi s konkurencijom koja nudi bolje performanse za manje novca.

5 razloga za kupnju Samsung Galaxy S24 Ultra telefona

Kupci bi trebali razmisliti o svojim stvarnim potrebama i dostupnim opcijama prije donošenja odluke o kupnji, osobito kada su financijski razumni i tehnički superiorni izbori lako dostupni na tržištu.


Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU