back to top
GadgetiSamsung Galaxy Buds 3 (Pro) - vrijeme je za dolazak nasljednika

Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) – vrijeme je za dolazak nasljednika

- Advertisement -

Samsung Galaxy Watch 7 i Galaxy Watch Ultra – značajke na dlanu

Unatoč tome što će na nadolazećem Galaxy Unpacked događaju vjerojatno ostati u pozadini, zasjenjeni novim preklopnim uređajima i Galaxy Ringom, novi Galaxy Buds zaslužuju pažnju. Modeli Buds2 Pro potječu iz sredine 2022. godine, dok su redovni Buds2 još stariji, prvi put predstavljeni 2021. godine.

ChatGPT vs. Gemini: Prekid rada ChatGPT-a samo je više popularizirao Gemini

Samsung Galaxy Buds3 i Buds3 Pro donose značajna poboljšanja, o kojima su neke informacije već procurile. Za početak, osnovni model će imati certifikat za otpornost na prašinu i vodu IP57, dok je njegov prethodnik imao samo IP52.

 

Buds3 će i dalje koristiti pojedinačne zvučnike u svakoj slušalici. Podržavat će visokokvalitetni zvuk (24-bitni, 96kHz) i aktivno poništavanje buke (ANC). S uključenom tom funkcijom trebali bi nuditi isti vijek trajanja baterije kao i modeli iz 2021. godine, tj. 5 sati. Samsung Galaxy Buds3 Pro bit će premium model s dvosmjernim zvučnicima. Imat će bolji vijek trajanja baterije od osnovnog modela i starih Buds2 Pro, trajući do 6 sati.

Poznata cijena Samsung Galaxy Watch FE – 199€ i predstavljanje prije Galaxy S25 serije

Samsung je pojačao kućište za punjenje za oba modela – ukupno vrijeme slušanja iznosi do 24 sata za osnovni model i do 30 sati za Pro model (u odnosu na 20 sati i 23 sata, respektivno, za seriju Buds2).

To je očito zbog povećane učinkovitosti, s obzirom na to da će kućište Buds3 Pro imati isti kapacitet baterije kao i kućiste Buds2 Pro. Evo nečeg zanimljivog – Galaxy Buds3 Pro će imati “Blade Lights”.

Samsung Galaxy Z Flip6 i Fold6 na promo fotografiji

Vidi još i…

galaxy tab a9 i galaxy tab a9

Što je to? Nemamo pojma, ali regularni Buds3 ih nemaju. Da li Samsung planira začiniti stvari s nekim RGB svjetlima ili imaju drugačiju svrhu? Držat ćemo uho na tlu za više detalja prije službene najave.


5 4

Pro slušalice će također imati adaptivnu kontrolu buke i okolni zvuk, koji će automatski uravnotežiti koliko toga čujete iz svoje okoline. Osnovni model neće imati ništa od toga.

Samsung Galaxy Z Fold6 – uživo, u prodaju će 24.07.2024.

Obje verzije podržavat će Bluetooth 5.3 s Auto Switch i SmartThings Find. Na kraju, Samsung Galaxy Buds3 i Buds3 Pro dolaze u srebrnoj i bijeloj boji, iako ne možemo zamisliti da Samsung neće na kraju proširiti paletu boja s više opcija. Još nema informacija o cijeni, ali su Buds2 Pro koštali $230/€230/£220 pri lansiranju, dok su Buds2 bili $150/€150/£140.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU