back to top
GadgetiSamsung Galaxy Ring za 350$ - koliko košta?

Samsung Galaxy Ring za 350$ – koliko košta?

- Advertisement -

Nedavna buka oko nadolazećih sklopivih telefona, slušalica koje se natječu s AirPodsima i satova koji se natječu s Apple Watchem mogla bi vas natjerati da zaboravite na prvi takav proizvod koji je Samsung nejasno najavio još u veljači prije pravog lansiranja “kasnije ove godine.”

Samsung Galaxy S24 Ultra je najprodavaniji Android u Q1 2024.

Naravno, Galaxy Ring je sam po sebi privukao pažnju zadnjih nekoliko mjeseci, ponovno se pojavljujući u glasinama danas s… prilično zabrinjavajućim špekulacijama o cijeni.

9

Bojimo se da bi Samsungov početno uzbudljivi novi nosivi uređaj mogao koštati više od nekih od najboljih pametnih satova na tržištu, što bi definitivno moglo značajno utjecati na to uzbuđenje.

Samsung Galaxy Ring – brojevi modela i njihove veličine

- Advertisement -

Prema Yogeshu Braru na platformi X, potencijalno trendovski Samsung Galaxy Ring trenutno košta 35,000 rupija u Indiji, što bi se moglo pretvoriti u iznos između 300 i 350 dolara u SAD-u, kada se uzmu u obzir sve carine i geografske razlike.

1111

Još gore je to što je isti izvor navodno rekao Android Authorityju da će početne troškove za kupce Galaxy Ringa dodatno povećati mjesečna pretplata od “ispod 10 dolara” u SAD-u.

Samsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan s iOS platformom

Koliko god to neobično zvučalo vlasnicima pametnih satova, plaćanje dodatka za određene funkcije praćenja zdravlja je nešto što su korisnici Oura Smart Ringa već prihvatili.

12ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU