back to top
PAMETNI TELEFONIImplementacija Google Gemini u iOS 18

Implementacija Google Gemini u iOS 18

- Advertisement -
Najava nadolazećeg iOS-a 18 predstavlja epohalno ažuriranje unutar povijesti iPhone softvera, s integracijom generativnih AI značajki koje će transformirati iskustvo korisnika.
Apple nastavlja razvoj sklopivih uređaja i planira prvi uređaj na tržištu 2027. godine.
Dugotrajne spekulacije o uvođenju generativne umjetne inteligencije (AI) u iOS konačno dobivaju potvrdu, s Googleom i Appleom kao glavnim protagonistima.
Prema izvješćima Bloomburga, Apple intenzivno pregovara s Googleom o licenciranju njihovih generativnih AI modela pod nazivom Gemini, a razmatra se i suradnja s OpenAI.
Apple će u iOS 18 integrirati nove AI značajke temeljene na svom ogromnom jezičnom modelu (LLM), uključujući funkciju Ajax.
Ova integracija generativnih AI značajki u iOS 18 simbolizira posvećenost Applea inovacijama i potencijalno širu strategiju suradnje u tehnološkoj industriji.
Ove značajke će omogućiti novu razinu interakcije i prilagodbe korisnicima, jačajući iPhone kao vodeći mobilni uređaj na tržištu.
Apple i Google proširuju svoju suradnju na generativnu umjetnu inteligenciju, otvarajući mogućnosti za dodatne prihode i jačanje pozicija na tržištu.
Unatoč najavama, detalji o iOS-u 18 bit će otkriveni tek na nadolazećem WWDC-u u lipnju.
Ostaje nam nagađati o mogućnostima i transformacijama koje će ovo ažuriranje donijeti korisnicima iPhonea.
Najava integracije generativnih AI značajki u iOS 18 predstavlja veliki korak naprijed za industriju i korisnike diljem svijeta.
Suradnja između Applea i Googlea simbolizira snagu partnerstva i zajedničke vizije za budućnost mobilne tehnologije, dok čekamo službenu objavu na WWDC-u.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU