back to top
PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Flip / Fold 6 modeli upakovani u futrole

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 modeli upakovani u futrole

- Advertisement -

Prema izvoru bliskom korejskom izdanju TheElec, Samsung ponovno stavlja svoje karte na strategiju s jednim čipom za svoje nadolazeće sklopive uređaje, Galaxy Z Fold6 i Z Flip6.

Samsung Galaxy Watch 7 brže će se puniti

Ovo izvješće opovrgava ranije procurene informacije koje su sugerirale da Samsung konačno implementira strategiju s dva čipa za svoje sklopive mobitele.

Ipak, brzo se naglašava da odluka o korištenju čipa Snapdragon 8 Gen 3 umjesto kombiniranja s Exynosom 2400 nema veze s brigama oko performansi, već je u potpunosti povezana s troškovnom učinkovitošću.

- Advertisement -


3 27

Razvoj uređaja koji koristi dvije različite platforme, u ovom slučaju Exynos 2400 i Snapdragon 8 Gen 3, zahtijeva više resursa, kako za razvoj tako i za podršku nakon prodaje.


1 55

Čini se da je Samsung izračunao i zaključio da neće prodati dovoljno jedinica da bi pokrio dodatne troškove korištenja strategije s dva čipa.

Samsung Galaxy Z Flip/Fold 6 imati će Snapdragon 8 Gen 3 globalno

To ne znači da Samsung očekuje slabe prodajne rezultate. Linije Galaxy Z Fold i Z Flip dobivaju na zamahu svake godine, ali njihova popularnost u usporedbi s Galaxy S serijom još uvijek je niska.


2 37

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU