back to top
PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Flip6 i Fold6 na promo fotografiji

Samsung Galaxy Z Flip6 i Fold6 na promo fotografiji

- Advertisement -

Nakon jučerašnjeg pogleda na ugašeni Samsung Galaxy Z Fold6, danas pred vas donosimo prvu promo fotografiju oba modela. Na slici su prikazani novi sklopivi modeli iz samo jednog kuta, ali to je dovoljno da nam pruži dojam o dizajnu.

Samsung Galaxy Z Fold6 – uživo, u prodaju će 24.07.2024.

Ukratko, nije došlo do velikih promjena. Samsung Galaxy Z Fold6 izgleda kao da ima manje zaobljene uglove nego što je to bio slučaj s modelom Z Fold5. To se poklapa s fotografijom uživo koju je objavio Ice Universe prije nekoliko dana. Isto možete vidjeti i na ovoj slici.

Promo fotografija potječe iz Kazakhstanskog ureda Samsunga !

Čini se da je Samsung smanjio okvire kako bi postigao omjer stranica 22:9 na pokrovnom zaslonu umjesto 23,1:9 kao na modelu iz 2023. godine, i to bez značajnije promjene dimenzija telefona.

- Advertisement -

Samsung Galaxy Watch s TizenOS gasi se 30.09.2024.

Nije jasno je li oštriji kut ugla pomogao u tome, ali stražnja kamera izgleda gotovo nepromijenjeno. Ima izdignutu platformu na kojoj su smještene tri leće, pri čemu svaka leća izlazi iznad platforme. Ovaj put imaju crni obrub umjesto metalnog prstena, ali to je otprilike to.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold6 modeli (možda) ne donose Wi-Fi 7

Vidi još i…

ff22ff22

Što se tiče Samsung Galaxy Z Flip6, i dalje ima dvostruku kameru i koristi oblik poklopca nalik na preklopnik kao i Z Flip5. Za ovaj model se navodi da će biti nešto veći (s 3,4” na 3,9”) i doista izgleda kao da zaslon dolazi bliže kamerama nego što je to bio slučaj s prethodnim modelom.

Samsung Galaxy Watch FE – značajke i izgled [foto]

Kako se približava srpanjski datum lansiranja novih sklopivih uređaja (i novih nosivih uređaja), očekujemo više službenih slika i detalja.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU