back to top
BiznisTvrtka za prodaju - AI Pin podbacio u svom humanitarnom poslovanju

Tvrtka za prodaju – AI Pin podbacio u svom humanitarnom poslovanju

- Advertisement -

Tvrtka Humane Inc., specijalizirana za umjetnu inteligenciju, traži kupca za svoje poslovanje otprilike mjesec dana nakon što je njen prvi uređaj, AI Pin, doživio neuspjeh kod recenzenata i prvih korisnika.

Humane je predstavio AI Pin – uređaj koji se nosi na sebi

Procjena vrijednosti kompanije Humane kreće se između 750 milijuna i 1 milijarde dolara. Iako je umjetna inteligencija trenutno popularna, ne nužno donosi profit.

11
HumaneAIPin#

Kompanija Humane, poznata po svom nosivom uređaju AI Pinu koji je široko kritiziran, navodno traži kupca za čitavu kompaniju, prema izvorima Bloomberga. Navodno, kompanija surađuje s financijskim savjetnikom kako bi identificirala privatnu stranu i prodala svoje poslovanje.

Samsung Galaxy S24 Ultra najtraženiji Android u Q1 2024.

- Advertisement -

Humane je poznat po AI Pinu, malom nosivom uređaju koji se može nositi na košulji. Pin se pričvršćuje magnetima i koristi geste te glasovne naredbe za unos korisnika.

6 16 1
HumaneAIPin#

Također ima ugrađeni projektor za navigaciju po izbornicima i prikazivanje vizualnih informacija. Korisnici su potaknuti da koriste svoje ruke kao zaslon za projiciranu sliku, što je samo jedan od aspekata uređaja koji je naišao na ozbiljne kritike.

Zašto je HBO Max postao “samo” Max – evo odgovora

Iako je Humane promovirao AI Pin, uređaj nije ispunio očekivanja. Recenzenti i prvi korisnici žalili su se na lošu trajnost baterije, visoke temperature i nekonzistentne ili spore performanse.

5 25 2

Vidi još i…


ff22

Mogućnosti umjetne inteligencije također nisu impresionirale, često pružajući nepotpune ili netočne informacije. S obzirom na cijenu od 699 dolara za Pin, uz mjesečnu pretplatu od 24 dolara (bez dodatnih poreza i naknada), čini se da malo ljudi pokazuje interes za kupnju uređaja.

iPhone SE 4 – 499$ i na tržište će u proljeće 2025.

Čini se da je katastrofalni neuspjeh AI Pina potaknuo tvrtku da traži kupca. Međutim, može proći neko vrijeme prije nego što Humane pronađe stranu koja je voljna izdvojiti novac za poslovanje; Humane je procijenio vrijednost kompanije između 750 mil
Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU