back to top
PAMETNI TELEFONIVaš Samsung neće dobiti One UI 6.1 (AI) - ali i dalje...

Vaš Samsung neće dobiti One UI 6.1 (AI) – ali i dalje imate AI

- Advertisement -
Galaxy AI stiže na više uređaja putem ažuriranja One UI 6.1 firmvera, ali Samsungov paket Napredne inteligencije neće biti potpuno dostupan.
Samsung vraća značajku praćenja ciklusa baterije
Samsung neće ažurirati uređaje starije od 2023. s Galaxy AI-jem. A ako posjedujete Galaxy A telefon, zaboravite na Samsungov AI paket.
Samsung donosi Galaxy AI na odabrane modele 28.03.
No, dobra vijest je da postoje alternative nekim alatima koje Samsung nudi putem Galaxy AI-a. Ove alternative nisu razvijene od strane Samsunga, već od strane Googlea i Microsofta. I što je najvažnije, možete ih koristiti s gotovo svim Galaxy telefonima, čak i ako ne pokreću One UI 6.1.
Nećete pronaći zamjenu za svaku Galaxy AI značajku, ali postoje neke alternative. Počnimo s Google Objektivom.
Kao rezultat toga, možete koristiti Google Lens na gotovo svakom Galaxy telefonu kako biste dobili slične rezultate kao s Krugom za pretraživanje.
Tumač je ugrađen u Google Assistant. Ako ste razočarani što nemate pristup značajci Galaxy AI Interpreter, možda ćete biti sretni saznati da vaš telefon vjerojatno već ima alat za tumača spreman za korištenje.
Google Lensu možete pristupiti dodirivanjem ikone fotografije u traci pretraživanja preglednika Chrome ili widgeta Google pretraživanja na početnom zaslonu telefona.
Generativne pozadine Galaxy AI zabavne su način da prilagodite svoj telefon i date mu jedinstven izgled. Ali, ovaj je alat vrlo ograničenog dosega kada su u pitanju Galaxy telefoni.
Možda nikada niste razmišljali o korištenju Edgea na svom Galaxy telefonu, ali Copilot AI u Microsoft Edgeu može vam promijeniti mišljenje. Preglednik Edge dostupan je putem Galaxy Storea i Play Storea.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU