back to top
PAMETNI TELEFONIWhatsApp uvodi rangirana ažuriranja statusa

WhatsApp uvodi rangirana ažuriranja statusa

- Advertisement -

WhatsApp, popularna aplikacija za slanje poruka u vlasništvu tvrtke Meta, kontinuirano se unaprjeđuje. Tvrtka redovito testira nove funkcionalnosti, a nedavno su preuredili ladici za ažuriranja statusa u svojoj Android beta verziji, dajući joj moderan izgled s većim sličicama i suvremenijim rasporedom.

Meta uvela “Zajednice” na Messengeru – ne nisu to grupe

No, promjene se ne zaustavljaju tu – WhatsApp intenzivira poboljšanja iskustva ažuriranja statusa, s posebnim naglaskom na prikazivanju ažuriranja od osoba koje su vam najvažnije.

- Advertisement -

Nova funkcionalnost koja se trenutno testira u Android beta verziji, nazvana “rangirana ažuriranja statusa”, ima za cilj prioritizirati ažuriranja od vaših najvažnijih kontakata.

WhatsApp testira pregled pričvršćenih poruka u beta verziji

To znači da umjesto prikazivanja ažuriranja u strogo kronološkom redu, WhatsApp će ih inteligentno preurediti. Ovo će se temeljiti na nekoliko faktora, uključujući učestalost interakcije s svakim kontaktom, jesu li pričvršćeni na vrh vaših razgovora i koliko ste nedavno s njima komunicirali.


ff 3

Čak će i statusna ažuriranja koja su na izmaku vremena dobiti poticaj, osiguravajući da ne propustite te prolazne trenutke. Značajno je da će službena ažuriranja WhatsAppa ostati na vrhu popisa, garantirajući da ne propustite važne obavijesti iz same aplikacije.

WhatsApp predstavio novi vizualni identitet

Pažljivi korisnici mogli bi primijetiti nedostatak vremenskih oznaka na ažuriranjima statusa. To je namjerna dizajnerska odluka, jer WhatsApp mijenja fokus s prikazivanja najnovijih ažuriranja na prikaz najrelevantnijih. Navodno, svi podaci koji se koriste za rangiranje ažuriranja ostaju na vašem uređaju, pa vaša privatnost nije ugrožena.

11

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU