back to top
PAMETNI TELEFONIXiaomi Mix Flip će biti globalno dostupan

Xiaomi Mix Flip će biti globalno dostupan

- Advertisement -

Xiaomi je godinama ograničavao svoju liniju preklopnih uređaja u obliku knjige samo na kinesko tržište, no s dolaskom njihovog prvog uređaja preklopne konstrukcije u stilu preklopa, za koji se široko vjeruje da će nositi naziv Xiaomi Mix Flip, stvari bi mogle biti znatno drugačije.

Xiaomi Mix Flip imat će najbrže punjenje

Već je poznato da će se ovaj uređaj pojaviti kasnije ove godine, a sada postoji razlog za nadu da će biti lansiran globalno i neće biti ograničen samo na kinesko tržište, za razliku od linije Mix Fold.

- Advertisement -

Globalni modelni broj Mix Flipa, 2405CPX3DG, uočen je u IMEI bazi podataka GSMA. Slovo “G” na kraju označava “globalno” i dodjeljuje se samo – kako ste vjerojatno pretpostavili – modelima koji će se prodavati izvan Kine.

Xiaomi Mix Flip i Fold 4 dolaze u Q3 2024.

Za usporedbu, valja napomenuti da je Mix Flip za kinesko tržište certificiran za prodaju tamo pod modelnim brojem 2405CPX3DC, gdje “C” na kraju označava Kinu.

tekst1sl2 1
Render prikaza Xiaomi Mix Flip !

Mix Flip bi trebao biti opremljen Qualcommovim čipom Snapdragon 8 Gen 3 SoC i imati će glavnu kameru od 50 MP s veličinom senzora 1/1.55 inča i OIS-om, telefoto kameru od 60 MP s 2x optičkim zumom i veličinom senzora 1/2.8 inča te ultraširoku kameru od 12 MP.

Xiaomi Mix Flip dobiva prve certifikate, donosi satelitsku komunikaciju

Očekuje se da će uređaj biti najavljen između srpnja i rujna, a s obzirom na globalnu dostupnost, trebao bi izravno konkurirati Samsungovom nadolazećem Galaxy Z Flip6, koji će biti lansiran u srpnju.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU