back to top
GadgetiApple Watch X - puki render ili moguća stvarnost

Apple Watch X – puki render ili moguća stvarnost

- Advertisement -

Renderi Apple Watch X (Serija 10) podržavaju glasine koje su kružile već neko vrijeme. Prošlog ljeta, Mark Gurman iz Bloomberg Newsa izjavio je da bi novi Apple Watch X mogao imati tanje kućište i inovativnu metodu za pričvršćivanje remena pomoću magneta.

Idući Apple Watch obavijestit će obližnje uređaje ako se utapate

Uobičajeni način pričvršćivanja remena uključuje umetanje kraja remena u utor na vrhu i dnu sata. Taj utor zauzima prostor unutar uređaja, što ograničava mogućnost povećanja kapaciteta baterije dodavanjem većih baterijskih ćelija.

Apple iPhone SE 4 – Notch, OLED zaslon, Face ID – kada stiže?

Renderi Apple Watcha X koje je objavio @concept_central na platformi “X” prikazuju novi dizajn remena koji se omotava oko ručke smještene na vrhu i dnu sata, omogućujući tako dodatni prostor unutar uređaja za veću bateriju.

- Advertisement -

Otkriveno: iPhone 16 s Action Button i prve makete

Druga značajna izmjena u dizajnu Apple Watcha X jest odluka da se ne pređe na microLED zaslon, već da se i dalje koristi OLED ploča koja će biti svjetlija i energetski učinkovitija.

Očekuje se da će ove promjene omogućiti Apple Watchu X najbolju autonomiju baterije dosad viđenu na ovom uređaju. Također, postoji spekulacija da će novi model uključivati napredni mjerač krvnog tlaka koji bi korisnicima mogao davati upozorenja ako su njihovi pokazatelji iznimno visoki ili niski. Iako će za sada Apple vjerojatno nastaviti upozoravati korisnike bez pružanja točnih sistoličkih i dijastoličkih vrijednosti.

iPhone korisnici i scam poruke o resetiranju Apple ID-a

Zanimljivo će biti vidjeti hoće li Apple uspjeti postići dogovor s tvrtkom Masimo u vezi vraćanja funkcije mjerenja kisika u krvi, nakon što je Masimo tužio Apple zbog kršenja patenta.

Vidi još i…


1 42

Odlukom suca Međunarodne trgovinske komisije protiv Applea, uvedena je zabrana uvoza koja sprječava prodaju Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra 2 u SAD-u koji sadrže pulzni oksimetar.


2 33

S obzirom na to da patent Masima istječe 2028. godine, Apple bi mogao razmotriti razvoj novog senzora koji ne bi kršio postojeći patent ili mogao bi platiti za licenciranje kako bi vratio tu značajku.


3 26

Navedene promjene i potencijalni pravni izazovi mogli bi imati značajan utjecaj na budućnost Apple Watcha. Ukoliko Apple uspije implementirati ove inovacije, mogao bi dodatno učvrstiti svoju poziciju na tržištu pametnih satova kao lider u inovacijama i funkcionalnosti.


Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU