back to top
GadgetiSamsung Galaxy Watch s TizenOS će prestati sa radom 30.09.2024. godine.

Samsung Galaxy Watch s TizenOS će prestati sa radom 30.09.2024. godine.

- Advertisement -

Dok pametni satovi s operacijskim sustavom Wear OS, koji pokreće Google, napreduju prema budućnosti s umjetnom inteligencijom, stariji satovi s Tizen operacijskim sustavom polako zalaze u sumrak. Obavijest iz aplikacije Galaxy Store najavila je da će podrška za te starije modele završiti kasnije ove godine.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold6 modeli (možda) ne donose Wi-Fi 7

Ova promjena utječe na sve Galaxy satove temeljene na Tizenu koji su još uvijek bili podržani (čak su i stariji modeli Galaxy Gear već povučeni iz upotrebe). To uključuje vlasnike Galaxy Watcha sve do Galaxy Watch 3, kao i oba modela Watch Active.

Samsung Galaxy Watch FE nalazi se na službenim stranicama

Evo vremenskog rasporeda. Od 30. rujna ove godine, korisnici više neće moći kupovati plaćene aplikacije za Tizen na svojim satovima. Od 31. svibnja 2025. godine, više neće moći preuzimati čak ni besplatne aplikacije (niti bilo koji drugi sadržaj).

- Advertisement -

Aplikacije koje su već instalirane nastavit će raditi, naravno, ali možda biste željeli pregledati Galaxy Store i preuzeti sve aplikacije za koje mislite da bi vam mogle zatrebati, ne ostavljajte to za zadnji trenutak.

Samsung Galaxy Watch7 Ultra – renderi koji obećavaju

Vidi još i…

ffff

Posljednji model na Tizenu, Samsung Galaxy Watch3, lansiran je 2020. godine, tako da je već star četiri godine i bit će star pet godina do trenutka kada podrška završi. Posljednje ažuriranje za njega objavljeno je u prosincu prošle godine i nije donijelo značajne promjene – samo je dodalo nekoliko novih lica sata.

Android 15 i Instant Hotspot neće raditi na Samsung Galaxy uređajima

Imate li još uvijek Galaxy sat s Tizenom? Koristite li ga još uvijek? Javite nam u komentarima. P.S. Galaxy Watch4 i noviji modeli (koji koriste Googleov Wear OS umjesto Tizena) nisu pogođeni ovom promjenom.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU