back to top
BiznisChatGPT i GPT-4 Turbo uz 20$/mj

ChatGPT i GPT-4 Turbo uz 20$/mj

- Advertisement -

OpenAI nedavno je obznanio nadogradnju svog velikog jezičnog modela nazvanog GPT-4 Turbo, predstavljajući korak naprijed u odnosu na prethodni GPT-4 model.

OpenAI slučajno otkrio ChatGPT 4.5 – evo što donosi

Ovaj novi model obećava još naprednije performanse s povećanom sposobnošću razumijevanja i generiranja teksta. Upravo su najavili da će se Turbo izdanje posebno istaknuti po svojoj sposobnosti da generira razgovorniji jezik, što bi moglo rezultirati prirodnijim i fluidnijim komunikacijskim iskustvom.

Prema najnovijim informacijama, nova nadogradnja LLM-a usmjerena je na poboljšanje nekoliko ključnih aspekata, uključujući pisanje, matematiku, logičko razmišljanje i kodiranje.

Alibaba konkurira OpenAI i Sori s Atomovideo platformom

- Advertisement -

Ova poboljšanja obećavaju korisnicima šire mogućnosti korištenja modela u različitim područjima, bilo da se radi o akademskim istraživanjima, stvaranju sadržaja ili rješavanju problema.

2 17

Jedno od najvažnijih obilježja Turbo izdanja jest njegova šira primjenjivost. Sposobnost poboljšanja pisanja, matematike, logičkog razmišljanja i kodiranja čini ovaj model vrijednim alatom za raznolike korisnike, uključujući studente, istraživače, programere i kreatore sadržaja. To otvara vrata za nove načine primjene umjetne inteligencije u raznim područjima ljudske djelatnosti.

ChatGPT pristran kad je u pitanju zapošljavanje

Unatoč obećavajućim mogućnostima, pristup Turbo izdanju bit će za početak ograničen na pretplatnike Plus, Team i Enterprise planova. Ova strategija pristupa omogućava tvrtki da postupno uvede novu tehnologiju na tržište i osigura visoku kvalitetu usluge za svoje korisnike.

naslovna1 4naslovna1 4

Vidi još i…


1 19

Cjenovna politika pretplata kreće se od 20 USD mjesečno, što čini Turbo izdanje dostupnim širem krugu korisnika, ali istovremeno osigurava stabilan prihod za daljnji razvoj i održavanje modela.

Peugeot uvodi ChatGPT u svoj infotainment sustav I-Cockpit

Važno je napomenuti da je ChatGPT, kao AI model koji se oslanja na dostupne podatke do travnja 2023., spreman pružiti korisnicima najnovije odgovore koristeći podatke i znanje dostupne do tog vremena. To znači da će korisnici moći iskoristiti sve prednosti Turbo izdanja GPT-4 modela putem interakcije s ChatGPT-om.


tekst3naslovna

Očekuje se da će Turbo izdanje donijeti značajne promjene u načinu na koji ljudi koriste i percipiraju umjetnu inteligenciju, posebno u područjima gdje je preciznost, brzina i kvaliteta ključna za uspjeh.

ChatGPT može se koristiti bez registracije

Sadašnja verzija GPT-4 Turbo predstavlja korak naprijed u ostvarivanju tih ciljeva, otvarajući put prema još naprednijim i funkcionalnijim AI sustavima u budućnosti.


Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU