back to top
PAMETNI TELEFONIHonor 90 Smart za 249 eura s poklon slušalicama

Honor 90 Smart za 249 eura s poklon slušalicama

- Advertisement -

Honor se sve više i više poboljšava – nakon sjajnog modela Magic6 Pro, koji osvaja nagrade gdje god se pojavi, dobrog mobitela srednje klase – Honora 90 – sada je stigao i Honor 90 Smart, također s lijepim skupom aduta.

Primjerice, baterija – koristi istu tehnologiju kao i Magic6 Pro koja mu je omogućila najbolju autonomiju u flagship klasi, isto je za očekivati i od Honora 90 Smart.

Više detalja pročitajte u PR objavi:

Nakon što je predstavljena još prošle godine, vrhunska HONOR 90 serija sada ima i novo „pojačanje“, koje je sada dostupno u prodaji i u Hrvatskoj.

- Advertisement -

Najnoviji HONOR 90 Smart dolazi s vrhunskom glavnom kamerom od 108 MP1, dugotrajnom baterijom od 5330 mAh i zvučnicima s volumenom do 200%. Sa svojim dobro zaokruženim značajkama i pristupačnošću, novi HONOR 90 Smart korisnicima nudi iznimno, neprekidno korisničko iskustvo.

Baterija koja traje cijeli dan

Velika baterija od 5330 mAh2 pruža izvanredne performanse za svakodnevnu upotrebu.

Sa samo jednim punjenjem, najnoviji HONOR 90 Smart može podržati do 16,6 sati video streaminga, 17,9 sati pregledavanja društvenih medija ili 37,8 sati poziva, što ga čini pouzdanim suputnikom za korisnike koji su stalno u pokretu.


honor 90 smart 3

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU