back to top
TutorijaliHrvatski hosting je idealan izbor za hosting vaših stranica

Hrvatski hosting je idealan izbor za hosting vaših stranica

- Advertisement -

Za dijeljenje osobnih ili poslovnih internet stranica sa svijetom, potrebno je imati prostor na serveru. Ova usluga je poznata kao hosting, gdje se dobija određeni prostor ili zakup cijelog servera. Hrvatski hosting je kvalitetan kao i strani, ali ima svoje prednosti.

Hrvatski hosting i njegove prednosti

U Hrvatskoj možete ugovoriti web hosting putem različitih domaćih tvrtki koje također nude usluge poput registracije domena i izdavanja certifikata. Prednosti hrvatskog hostinga su posebno vidljive za one koji nisu stručnjaci u ovom području, jer mogu dobiti pomoć na hrvatskom jeziku.

Komunikacija sa tvrtkama za hrvatski hosting može biti brža i jednostavnija u usporedbi sa stranim tvrtkama, gdje je obično komunikacija na engleskom jeziku.

Vrste hrvatskog hostinga

Vrste hrvatskog hostinga su slične kao i kod stranih tvrtki. Postoje četiri glavne vrste hostinga, od kojih je shared hosting najjeftiniji, ali može biti spor za poslovne svrhe. Reseller hosting omogućava korisnicima dijeljenje prostora sa drugim korisnicima. Za veću kontrolu, tu su vps hosting i dedicated server.

youtube video

- Advertisement -

Vps hosting nudi prilagođavanje usluga i servisa, dok se sa dedicated serverom dobiva potpuna kontrola nad cijelim serverom. Za ozbiljne poslovne stranice preporučuje se dedicirani server.

Za više informacija o izradi web stranica, pročitajte naš članak na tu temu.

Slični postovi:

Izvor: ( www.glavna.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU