back to top
PAMETNI TELEFONIHuawei do kraja godina planira isporučiti 10 milijuna Pura 70 telefona

Huawei do kraja godina planira isporučiti 10 milijuna Pura 70 telefona

- Advertisement -

Huawei je službeno predstavio svoju najnoviju seriju pametnih telefona, Pura 70, koja uključuje modele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ i Pura 70 Ultra.

Huawei Pura 70 serija predstavljena – na tržište će četiri modela

Na temelju analize Sui Qiana, analitičara iz TechInsightsa, očekuje se da bi ova serija mogla dosegnuti impresivnu prodaju od preko 10 milijuna jedinica tijekom 2024. godine, pod uvjetom da proizvodnja ne naiđe na kapacitetske prepreke i da cijene ostanu konkurentne.

- Advertisement -

Qian predviđa da će modeli Pro, Pro+ i Ultra iz ove serije imati značajan utjecaj na povećanje prihoda od prodaje i na rast kompanije Huawei. Očekuje se da bi ovi modeli čak mogli postaviti nove rekorde isporuke za tvrtku, što bi dodatno učvrstilo Huawei kao jednog od lidera na tržištu pametnih telefona.

HUAWEI FreeClip slušalice su pravo osvježenje zbog ovih 7 razloga

Svi modeli serije Pura 70 pokreću se na Kirin 9010 SoC, što ih čini iznimno sposobnima u pogledu obrade podataka i multitaskinga. Najviše pažnje privlači Huawei Pura 70 Ultra, koji se ističe sa svojom vrhunskom kamerom od 50 megapiksela tipa 1 s uvlačenjem.


2 26
HuaweiPura70Ultra#

Ova napredna tehnologija kamere nudi izuzetne sposobnosti za fotografiranje, čime se model Ultra pozicionira kao izbor za ljubitelje fotografije i one koji traže vrhunski multimedijski doživljaj.

Huawei nova 12 modeli dolaze na Europsko tlo – imamo cijene

Dizajn serije Pura 70 naglašava modernu estetiku i sofisticiranost, s tankim okvirima i visokokvalitetnim zaslonima koji pružaju žive boje i oštre slike.

Vidi još i…

cc2cc2

4 10
HuaweiPura70Pro+#

Integracija naprednih tehnologija kao što su 5G povezivost, poboljšana sigurnost biometrijskim podacima i optimizacija baterije, dodatno podižu korisničko iskustvo.

HUAWEI FreeClip bežične slušalice za svaku priliku

Osim tehnoloških inovacija, Huawei je također posvećen održavanju pristupačnih cijena, što je ključno za privlačenje šireg kruga kupaca. Ovo strateško pozicioniranje omogućuje kompaniji da ostane konkurentna usred sve intenzivnije konkurencije na globalnom tržištu pametnih telefona.


1 30
HuaweiPura70Pro#

Huawei Pura 70 serija nije samo demonstracija tehnološke izvrsnosti već i svjedočanstvo Huaweijeve sposobnosti da se prilagodi i prevlada izazove na tržištu, unatoč nedavnim problemima s proizvodnjom i globalnim trgovinskim ograničenjima. Uspjeh ove serije mogao bi značajno doprinijeti daljnjem rastu i stabilnosti kompanije u nadolazećim godinama.

Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU